Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Madelaine Petsch είναι η πρώτη ambassador της Bamboo Underwear

Η Madelaine Petsch είναι η πρώτη ambassador της Bamboo Underwear

Το γνωστό underwear brand, η Bamboo, επέλεξε την πρώτη του ambassador. Η Madelaine Petsch, γνωστή από τη σειρά Riverdale, εκπροσωπεί το brand.

 

Η ηθοποιός Madelaine Petsch έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστή μέσα από τη σειρά Riverdale, αλλά και μέσα από το signature ginger χρώμα της. Εκπροσωπεί μεγάλους οίκους σε fashion shows, όπως Dior και Moschino, και τώρα ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της fashion καμπάνια για underwear brand. Η Bamboo επέλεξε την πρώτη επώνυμη ambassador της και το ανακοίνωσε με μία υπέροχη καμπάνια!

 

 

“Είμαι θαυμαστής των εσωρούχων Bamboo εδώ και πολύ καιρό οπότε είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι μαζί τους τώρα. Φτιάχνουν τα πιο άνετα εσώρουχα και τα πιο χαριτωμένα σύνολα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Το ύφασμά τους είναι πολύ άνετο και οι αξίες που ευθυγραμμίζονται πραγματικά με τις δικές μου”, δήλωσε η ηθοποιός.

 

 

“Η Madelaine Petsch είναι ένα απίστευτα ταλαντούχο άτομο και η φιλοσοφία της αντικατοπτρίζει τέλεια αυτή της Bamboo. Ενσαρκώνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση, δύο χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι νιώθει κάθε άνθρωπος που φοράει τα προϊόντα μας. Θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε την ουσία μας. Εύχομαστε να μας κατατάξει ως την πιο άνετη μάρκα εσωρούχων στον κόσμο”, δήλωσε ο Mathieu Landry Girouard, cofounder του brand.

 

Madelaine

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.