Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Lily Rose Depp είναι ένα σύγχρονο Idol

Η Lily Rose Depp είναι ένα σύγχρονο Idol

Lily Rose Depp

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά The Idol, κάνουμε μία αναδρομή των καλύτερων εμφανίσεων της Lily Rose Depp για το promotion του show.

 

Αυτήν την περίοδο όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην καινούργια σειρά του The Weeknd και του Sam Levinson, το The Idol. Το show έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών και έχει προκαλέσει πολύ έντονες αντιδράσεις. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει “άρρωστη”, με τους κριτικούς να δίνουν αρνητικά ή mixed σχόλια. Έχουμε μεγάλη αγωνία για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις 4 Ιουνίου, όπου το The Idol θα κάνει πρεμιέρα. Πρωταγωνίστρια της σειράς η Lily Rose Depp, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας χάρη στις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια του promotion της σειράς.

 

Το Chanel vintage look για το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας αποτέλεσε κορυφαία επιλογή και αποθεώθηκε. Για τις υπόλοιπες εμφανίσεις της επέλεξε πιο minimal, αλλά ultra sexy outfits, που αντιπροσωπεύουν απόλυτα το προσωπικό της στυλ. Μαύρες διαφάνειες, low rise jeans, metallic tops, δερμάτινα, μαύρο, embellished κομμάτια και mini γραμμές. Φυσικά τα περισσότερα looks της φέρουν την υπογραφή του οίκου Chanel, αγαπημένος της ηθοποιού.

 

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της! Εσείς θα παρακολουθήσετε τη σειρά The Idol;

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Lily Rose Depp/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.