Home / Fashion  / “Βουτιά” στη νέα Charismatic swimwear collection της mat fashion

“Βουτιά” στη νέα Charismatic swimwear collection της mat fashion

Charismatic mat fashion
Βρες τα μαγιό που θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι και ετοιμάσου για τις διακοπές σου, με τις swimwear δημιουργίες της Charismatic Summer 2023 collection της mat fashion, που εστιάζουν στην άνεση, την υψηλή ποιότητα και το σύγχρονο design.

 

Η Charismatic Summer 2023 συλλογή της mat fashion ξεχωρίζει για τις minimal chic γραμμές και το luxury ύφος της με metallic υφάσματα, που κάνουν το μαγιό να λάμπει κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και επιβεβαιώνουν πως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι… sparkling!

 

 

Animal prints και μεταλλικές μονοχρωμίες, σε μπικίνι ή ολόσωμα, με μοναδικές design λεπτομέρειες, έχουν την τιμητική τους και τώρα μπορείς να τα ενσωματώσεις στη “θαλασσινή” γκαρνταρόμπα σου, πετυχαίνοντας glamorous εμφανίσεις ακόμη και στην παραλία!

 

Charismatic magio

 

Παράλληλα, όμως, με τα μαγιό σε chic γραμμές της Charismatic swimwear συλλογής,.στη mat fashion θα βρεις άνετα και σε απλή γραμμή μαγιό από τα αγαπημένα,.εμβληματικά brands Tommy Hilfiger και Calvin Klein.

 

 

Find all your summer essentials

Και επειδή το τέλειο μαγιό δεν αρκεί, βρες τους συνδυασμούς από εντυπωσιακά καφτάνια και αέρινα κιμονό της beachwear collection,.για να απογειώσεις το καλοκαιρινό σου στυλ. Μοναδική ραφή, σύνολα που εντυπωσιάζουν και όλες οι νέες τάσεις της μόδας.ενσωματώνονται σε μία πλούσια δροσερή συλλογή, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

 

Η πολυμορφία και η πρακτικότητά τους θα σου είναι απαραίτητη για τις παραθαλάσσιες αποδράσεις σου. Φυσικά, μπορείς να τα φορέσεις για day to night εμφανίσεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου.

 

Charismatic collection

 

Πέρα από το μαγιό, τα must have του καλοκαιριού, που θα πρέπει να φροντίσεις, είναι η τσάντα θαλάσσης και τα σανδάλια. Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους σε τσάντα θαλάσσης είναι σημαντική,.για να είσαι σίγουρη πως θα μπορέσεις να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα για μία ημέρα δίπλα στη θάλασσα.

 

 

Και για να έχει κάθε βήμα σου στην άμμο άνεση και στυλ,.στη mat fashion θα βρεις slides και sandals των κορυφαίων brands Scholl και Birkenstock,.σε μια πλούσια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

 

 

Βρες τη νέα Charismatic swimwear συλλογή της mat fashion online και στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.(Τσιμισκή 32 και Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos). Για να δεις όλο το δίκτυο καταστημάτων mat fashion, click here.

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?