Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lily Collins θα υποδυθεί την Poly Pocket!

Η Lily Collins θα υποδυθεί την Poly Pocket!

Collins

Και ενώ είμαστε ακόμα σε Barbie mood, μία ταινία για ακόμα μία γνωστή κούκλα είναι στα σκαριά. Αυτήν τη φορά με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins.

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας Barbie από τη Greta Gerwig, υπάρχει ακόμα μία ταινία στα σκαριά για μία άλλη γνωστή κούκλα. Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις η Lily Collins θα υποδυθεί την Polly Pocket! Το πρώτο teaser για τη δημιουργία της ταινίας κυκλοφόρησε το 2021. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Lena Dunham. Σκοπός της είναι να παρουσιάσει μία έξυπνη, παιχνιδιάρικη και κινηματογραφική εμπειρία για νεαρές γυναίκες.

 

 

Σύμφωνα με μία συνέντευξη της ίδιας στο Variety, η Polly Pocket ήταν για την ίδια μία παιδική απόδραση, με την οποία έπαιζε αμέτρητες ώρες. Η συγκεκριμένη κούκλα της έδωσε έναν μικρό κόσμο μαγείας και αυτονομίας για να αφηγηθεί. Οπότε είναι πολύ ποιητικό για την ίδια να αντιμετωπίσει αυτές τις ιδέες ως σκηνοθέτης. Για πρωταγωνίστρια επέλεξε τη Lily Collings, η οποία θα είναι, επίσης, και παραγωγός. Η ηθοποιός δήλωσε ότι αυτός ο ρόλος είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μικρή είχε εμμονή με την κούκλα και τώρα ανυπομονεί να φέρει αυτά τα μικροσκοπικά παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη.

 

Κεντρική φώτο: Netflix

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.