Home / Fashion  / Η Le Mariage collection του Jacquemus μάς καλεί σε γαμήλιο party!

Η Le Mariage collection του Jacquemus μάς καλεί σε γαμήλιο party!

Le Mariage

Ο σχεδιαστής Jacquemus έστησε το καλύτερο γαμήλιο party με τη νέα καμπάνια του για την καινούργια του συλλογή Le Mariage. Νέα συλλογη του έργου.

 

 

Le Mariage

 

Οι καμπάνιες του Jacquemus είναι πάντα ευφάνταστες και μας φτιάχνουν τη διάθεση! Αυτήν τη φορά ο σχεδιαστής αποφάσισε να στήσει ένα ιδιαίτερο γαμήλιο party με σκοπό να παρουσιάσει την ολοκαίνουργια συλλογή του με τίτλο Le Mariage. Συγκεκριμένα φέρνει το χρώμα στους γάμους και επαναπροσδιορίζει το κλασικό λευκό και το κλασικό νυφικό. Οι παράνυφοι είναι ντυμένοι στα έντονα κόκκινα και οι καλεσμένοι του γάμου με έντονο κίτρινο! Μάλιστα κάποιοι φορούν και τις striped πετσέτες του οίκου. Κάθε κομμάτι και αξεσουάρ είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αποτυπώνει τη μοναδική αισθητική και στυλ του Γάλλου σχεδιαστή. Κάθε κομμάτι και αξεσουάρ είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αποτυπώνει τη μοναδική αισθητική και στυλ του Γάλλου σχεδιαστή.

Le Mariage

 

 

Η καμπάνια της Le Mariage συλλογής απεικονίζει μία ζωντανή σκηνή γάμου! Ειλικρινείς λήψεις και ζωντανά πορτρέτα μάς κάνουν μα ζηλεύουμε το στιλάτο γαμήλιο party και να ονειρευόμαστε ότι είμαστε και εμείς καλεσμένοι του! Η συλλογή γάμου έρχεται λίγο μετά το ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας τσάντας Swoosh με τη Nike, αλλά και την καμπάνια Le Sculptures με το fashion icon Bad Bunny. Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο official site! 

 

 

Le Mariage

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.