Home / Cozyhome  / Η Le Creuset “ανθίζει” στην κουζίνα μας

Η Le Creuset “ανθίζει” στην κουζίνα μας

Le Creuset spring στην κουζίνα
Με μια υπέροχη νέα συλλογή, εμπνευσμένη από τα λουλούδια και τα χρώματα της άνοιξης, η Le Creuset φέρνει εαρινά vibes στην κουζίνα μας.

 

Το brand πολυτελείας Le Creuset είναι γνωστό για τα ανθεκτικά μαγειρικά σκεύη υψηλής απόδοσης που προσφέρει. Τώρα, κυκλοφόρησε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του, που είναι εμπνευσμένη από τα λουλούδια της άνοιξης. Από τα πολύχρωμα γλαστράκια για φρέσκα βότανα μέχρι τα βάζα εμπνευσμένα από πέταλα, αυτή η συλλογή εγγυάται ότι θα “ανθίσει” στην κουζίνα μας.

 

Mini Cocotte with Flower Lid

Στη συλλογή μαγειρικών σκευών της, η Le Creuset προσθέτει αυτά τα μίνι κατσαρολάκια με ανάγλυφο καπάκι που μοιάζει με ηλίανθο. Τα πήλινα σκεύη είναι κατάλληλα τόσο για τον φούρνο, όσο και για τις εστίες και διατίθενται σε τρία φωτεινά χρώματα – Sea Salt, Meringue και Shell Pink. Μάλιστα, διατέθουν αντικολλητική επίστρωση, που τα κάνει να καθαρίζονται εύκολα στο χέρι ή σε πλυντήριο πιάτων.

 

 

Herb Planter with Tray

Αυτά τα πανέμορφα γλαστράκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσουμε και να φέρουμε το άρωμα των φρέσκων βοτάνων στην κουζίνα μας. Διαθέτουν, επίσης, μια πλάκα βάσης για τη συλλογή του νερού απορροής και τη διατήρηση της υγρασίας των ριζών.

 

Herb Planters στην κουζίνα

 

Flower Petal Vase

Το βάζο με λουλούδια είναι μια εκπληκτική επιλογή, που διατίθεται σε έξι δημοφιλή χρώματα Le Creuset. Ξεκινά με έναν παχύ πάτο και λεπταίνει σε σχέδιο που μοιάζει με πέταλο, καθιστώντας το το τέλειο μέγεθος και σχήμα για συνθέσεις λουλουδιών ή φρεσκοκομμένα βότανα. Το brand προτείνει, επίσης, να το χρησιμοποιήσουμε για να σερβίρουμε dressings και σάλτσες, καθώς είναι εύκολο να καθαριστεί στο χέρι ή το πλυντήριο πιάτων.

 

vases ανοιξη στην κουζίνα

 

12-Cup Flower Cakelet Pan

Αυτό το ταψί είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να ψήσουμε λιχουδιές εμπνευσμένες από την άνοιξη,.καθώς κάθε θήκη του έχει και ένα σχέδιο λουλουδιών, που θα αποτυπωθεί στα κέικ μας. Είναι κατασκευασμένο από ανθρακούχο χάλυβα, για βέλτιστη συγκράτηση της θερμότητας,.και διαθέτει αντικολλητική επίστρωση, για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα.

 

cake pan

 

Flower Spoon Rest

Εαρινά vibes στην κουζίνα μας φέρνει και αυτή η χαριτωμένη βάση στήριξης κουταλιών σε σχήμα λουλουδιού. Έχει παρόμοιο σχέδιο με τα κατσαρολάκια της συλλογής,.ενώ τα πέταλα λουλουδιών στην άκρη της θα αγκαλιάσουν άνετα το χερούλι της κουτάλας μας.

 

άνοιξη στην κουζίνα

 

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Le Creuset εδώ.

 

All photos courtesy of Le Creuset

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin