Home / Cozyhome  / Η Le Creuset κυκλοφορεί μία συλλογή με θέμα τον Harry Potter

Η Le Creuset κυκλοφορεί μία συλλογή με θέμα τον Harry Potter

Το brand Le Creuset φέρνει μία καινούργια συλλογή βγαλμένη από τον κόσμο των μάγων.

Η Le Creuset ενώνει τις δυνάμεις της με την Warner Bros και δημιουργούν μία collection από μαγειρικά σκεύη, εμπνευσμένα από τον Harry Potter. Κούπες, κατσαρόλες, πιάτα, τσαγιέρες και άλλα σκεύη για την κουζίνα βγαλμένα από τον κόσμο των μάγων.

“Η εμπειρία του μαγειρέματος και του να μοιράζεσαι ένα αξέχαστο γεύμα με αγαπημένα πρόσωπα είναι καθαρή μαγεία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Warner Bros. Consumer Products για να ζωντανέψουμε αυτή τη μαγεία μέσω μιας εξαιρετικής συλλογής που συνδυάζει τον περιπετειώδη γαστρονομικό κόσμο με τον φανταστικό, ευφάνταστο Wizarding World”, δηλώνει ο Paul van Zuydam, ιδιοκτήτης του Le Creuset.

 

Αυτά που ξεχωρίζουν από τη συνεργασία είναι οι Ολλανδικοί Φούρνοι του Harry Potter και Quidditch. Ο πρώτος φτάνει με την χαρακτηριστική κόκκινη απόχρωση του Gryffindor με ένα γραφικό του Harry στο καπάκι, καθώς και ένα πόμολο αστραπής, ενώ ο δεύτερος σε γαλάζια απόχρωση. Το Magical Location Mug Set αποτίει φόρο τιμής σε τέσσερα καταστήματα, όπως τα Weasley’s Wizard Wheezes, The Three Broomsticks, Ollivanders και Gringotts. Το Spellcasting Spatula Set είναι εμπνευσμένο από τα ραβδιά του Harry, της Hermione, του Ron και του Dumbledore, τα οποία είναι φτιαγμένα σε γκρι αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ.

Photos Courtesy: Le Creuset

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.