Home / Men  / Η Kith συνεργάζεται με τον Giorgio Armani

Η Kith συνεργάζεται με τον Giorgio Armani

Kith
Street style και high fashion έρχονται να συνδυαστούν σε μία από τις πιο hot συνεργασίες της χρονιάς.

 

Δεν είναι λίγες οι fashion συνεργασίες που μας έχουν τραβήξει την προσοχή. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος τη μόδας δε χάνει την ευκαιρία να μας εκπλήσσει -ή να μας απογοητεύσει- με τα περισσότερα brands, αλλά και τους.μεγάλους οίκους να προχωρούν σε διάφορες συνεργασίες μεταξύ τους. Το 2023 όλοι μιλούσαν για τη συνεργασία της Louis Vuitton με την Yayoi Kusama, της Miu Miu με τη.New Balance, της Dua Lipa με τη Versace, της Adidas με την σχεδιάστρια μόδας Grace Wales Bonner, ενώ το 2024 στο προσκήνιο βρέθηκαν οι συνεργασίες της Nike.με τον Jacquemus, της Simone Rocha με τα Crocs, καθώς και εκείνη της Kenzo και της Asics. Άλλες ήταν πιο πετυχημένες και άλλες αποτέλεσαν απλώς μία είδηση που κάποιος.θα διάβαζε φευγαλέα από το κινητό του. Αυτό όμως δεν θα ισχύει για το επικείμενο collab μεταξύ της Kith και του Giorgio Armani.

 

Το να πούμε ότι ο κύριος Armani είναι απλώς εμβληματικός θα.ήταν υποτιμητικό” – Ronnie Fieg, ιδιοκτήτης της Kith

 

Με τη σειρά της, η Kith έχει δημιουργήσει τους δικούς της δεσμούς με.διάφορα brands, όπως με την Converse για τα Chuck Taylor All Star 70 Ox, καθώς και με την ASICS και τα Marvel Comics για τη συλλογή “Super Villains”. Ωστόσο, καμία από τις μέχρι τώρα συνεργασίες του δεν ήταν τόσο εμβληματικές όσο η συνεργασία του με τον Giorgio Armani.

 

Ο Ronnie Fieg αποκάλυψε τα νέα μέσα από τα social media.Το να πούμε ότι ο κύριος Armani είναι απλώς εμβληματικός θα ήταν υποτιμητικό. Η οπτική του για τη μόδα άλλαξε τον τρόπο που ο κόσμος επιλέγει να ντύνεται. Ίδρυσε το δικό του brand και το μετέτρεψε σε μια αυτοκρατορία που εξακολουθεί να διατηρεί τον 100% έλεγχο της, 49 χρόνια αργότερα. Έθεσε τα απίστευτα υψηλά πρότυπα που πιέζω τον εαυτό μου να φτάσω καθημερινά”.

 

Kith

Kith Winter Collection 2023

 

Ο Fieg συνέχισε, εξηγώντας ότι ξεκίνησε να συνομιλεί για.πρώτη φορά με τον Armani πριν από περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς ένιωθε ότι αυτός και η ομάδα του ήταν έτοιμοι να “συνεργαστούν με τους καλύτερους”, μετά από τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας κοστουμιών με την ετικέτα Kith. Ο Ronnie Fieg έκλεισε ευχαριστώντας τον Giorgio Armani, αφήνοντας, όμως, τους fans χωρίς να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία της κυκλοφορίας της νέας τους συλλογής. Ευχαριστούμε κύριε Armani που μας δώσατε αυτήν την ευκαιρία. Και ευχαριστώ την ομάδα μου που βοήθησε να πραγματοποιηθεί”.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada