Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η KeKe Palmer είναι έγκυος!

Η KeKe Palmer είναι έγκυος!

KeKe

Η ηθοποιός KeKe Palmer ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά κατά τη διάρκεια του Saturday Night Live! Congratulations!

 

Φανταστικά νέα από την KeKe Palmer! Η ηθοποιός φιλοξένησε αυτό το Σάββατο για πρώτη φορά το Saturday Night Live και προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση. Με ένα all brown total set ξεκίνησε τον μονόλογό της επισημαίνοντας τις φήμες που ακούγονται γι αυτήν ότι πρόκειται να γίνει μαμά. Δήλωσε με μεγάλο ενθουσιασμό ότι αληθεύουν, ότι ναι είναι έγκυος! Είπε χιουμοριστικά ότι το χειρότερο δεν είναι όταν βγαίνουν φήμες για εσένα στο διαδίκτυο, αλλά όταν αυτές είναι αληθινές. Για την ίδια αυτή είναι η μεγαλύτερη ευλογία και δεν μπορεί, πλέον, να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

 

 

Αυτή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη για την ηθοποιό KeKe Palmer. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της είναι ο Darius Jackson. Έκλεισε χιουμοριστικά τον μονόλογό της στο Saturday Night Live λέγοντας το ότι έχει μεγαλώσει, πλέον. Ακόμα και αν έγινε ηθοποιός από μικρή ηλικία και κάποιοι την έχουν έτσι στο μυαλό τους, η ίδια έχει μεγαλώσει και είναι έτοιμη να αναλάβει τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της! Δε γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, το φύλο του μωρού. Της ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια!

 

All photos source Instagram/ KeKe Palmer

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.