Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Kaia Gerber και στη μεγάλη οθόνη

Η Kaia Gerber και στη μεγάλη οθόνη

Kaia Gerber

Το μοντέλο Kaia Gerber θα πρωταγωνιστήσει και σε ταινία, μετά τη συμμετοχή της στη σειρά American Horror Story.

 

Η Kaia Gerber είναι έτοιμη να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη. Το supermodel ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του, μετά τη συμμετοχή στη σειρά American Horror Story. Πρόκειται για μία sex comedy ταινία με τίτλο Bottoms. Θα ακολουθεί δύο queer έφηβες, που θέλουν να ξεκινήσουν ένα club μάχης στο λύκειο. Κύρια πρωταγωνίστρια θα είναι η ηθοποιός Rachel Sennott. Τα δύο κορίτσια είναι από τα λιγότερο δημοφιλή άτομα στο σχολείο και σκοπός του project τους είναι να μπουν στην ομάδα των cheerleaders. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Emma Seligman. Ωστόσο, ο ακριβής ρόλος της Kaia δεν είναι ακόμα επίσημα γνωστός.

 

 

Εκτός από την Kaia Gerber, στο cast συμμετέχουν και άλλοι νέοι ηθοποιοί. Ayo Edebiri, Marshawn Lynch, Ruby Cruz, Havana Rose Liu, Nicholas Galitzine, Miles Fowler, Dagmara Dominczyk και Punkie Johnson. Σκοπός της σκηνοθέτριας είναι να απεικονίσει μία πιο διασκεδαστική πλευρά των queer γυναικών. Να δει, επίσης, το πώς οι γυναίκες μπορούν να είναι πρωταγωνίστριες σε τέτοιου είδους κωμωδίες. Ένα είδος που, σύμφωνα με την ίδια, είναι ως επί το πλείστον ανδροκρατούμενο. Με αυτήν την πλοκή, η ταινία μοιάζει με ένα Gen Z remake του θρυλικού Fight Club, σε μια πιο ανάλαφρη και κωμική εκδοχή.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.