Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Irina Shayk μεταμορφώνεται σε “model off-duty” για την Good American

Η Irina Shayk μεταμορφώνεται σε “model off-duty” για την Good American

Irina Shayk
Η Irina Shayk μεταμορφώνεται σε “model off-duty” για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας Premium Denin Essentials της Good American.

 

Μπορεί μία total denim εμφάνιση να χαρακτηριστεί εμβληματική; H Good American δίνει την απάντηση, με την Irina Shayk να αναδεικνύει μερικές από τις πιο effortless “model off-duty” εμφανίσεις. Για τις ανάγκες τις φωτογράφησης, η Irina Shayk κυκλοφορεί στους δρόμους με casual εμφανίσεις, παρουσιάζοντας μία “model off-duty” αισθητική. Φυσικά, ακόμα και τα πιο casual looks της νέας συλλογής, το μοντέλο κατάφερε να τα μεταμορφώσει, δημιουργώντας effortless chic street style εμφανίσεις.

 

Irina Shayk

 

Από την άλλη μεριά, οι στουντιακές φωτογραφίες υμνούν το ανδρόγυνο στυλ, με την Ιrina Shayk να δίνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο effortless street wear και στο κομψό ανδρόγυνο look.

 

“Τα jeans αποτελούσαν πάντοτε βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα μου”, ανέφερε,.μεταξύ άλλων, η Irina Shayk σχετικά με τη νέα συλλογή. “Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα υπέροχο jean, ενώ τη συγκεκριμένη.περίοδο πραγματικά λατρεύω να φοράω oversized jeans”.

 

Irina Shayk

 

H Good American φημίζεται εδώ και καιρό για τα εμβληματικά της jeans και η καμπάνια με.την Irina Shayk έρχεται να εδραιώσει ακόμα περισσότερο αυτή τη φήμη. Γνωστή για την αβίαστα κομψή αισθητική της, η Shayk ενσαρκώνει τέλεια τη δέσμευση του brand για.υψηλής ποιότητας κομψά jeans. Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιριού,.προσφέροντας ένα μείγμα κομψότητας και άνεσης που διευκολύνει το ντύσιμο.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada