Home / Fashion  / Η iconic Jackie 1961 της Gucci επιστρέφει!

Η iconic Jackie 1961 της Gucci επιστρέφει!

Η Gucci καλωσορίζει ξανά την εμβληματική πια τσάντα Jackie 1961, εμπνευσμένη από την πιο κομψή Πρώτη Κυρία όλων των εποχών.

Ο οίκος Gucci κάνει μια δημιουργική “βουτιά” στο παρελθόν,.δίνοντας νέα πνοή στην iconic τσάντα της δεκαετίας του ’60, Jackie 1961.

Εμπνευσμένη από την πιο κομψή Πρώτη Κυρία όλων των εποχών,.Jackie Kennedy, η ultra chic και πάντα διαχρονική τσάντα, επανασυστήνεται στο κοινό με έναν σύγχρονο χαρακτήρα.

 

Ο τολμηρός και εμβληματικός καμβάς GG supreme είναι μια μοναδική επιλογή για τις fashionistas, ενώ το δέρμα είναι η κατάλληλη εκδοχή για όσες αναζητούν ένα πιο sophisticated στυλ. Η μινιμαλιστική αλλά εντυπωσιακή σιλουέτα του έρχεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη -μίνι, μικρό και μεσαίο μέγεθος- για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

 

 

Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Gucci για την Jackie 1961 είναι η ηθοποιός Dakota Johnson. Στις εικόνες που απαθανάτισε ο Glen Luchford, η Johnson απηχεί την εγγενή ευελιξία.της τσάντας καθώς περνάει πολλές και διαφορετικές καθημερινές στιγμές στο Λος Άντζελες, κρατώντας  διαφορετικές εκδοχές της Jackie 1961, η καθεμία με τη δική της προσωπικότητα, τέλεια συνδυασμένη με την περίσταση,.αφού δεν έχει σημασία η ώρα ή ο προορισμός για να κρατήσεις την τέλεια τσάντα!

 

Jackie 1961


Η Jackie 1961  διαθέτει ένα ευέλικτο, αφαιρούμενο λουρί ώμου, είτε σε δέρμα είτε ως αλυσίδα,.αλλά και από raffia ή με βελούδινα σχέδια της συλλογής Cruise 2023. Μπορείτε να βρείτε τη δική σας αγαπημένη στο site της Gucci και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου. 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath