Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Hanna Schönberg ξέρει να εντυπωσιάζει

Η Hanna Schönberg ξέρει να εντυπωσιάζει

Hanna Schönberg
Η Hanna Schönberg ξέρει πολύ καλά να ξεχωρίζει με το στυλ και την αισθητική της. Ανακαλύψτε τα πιο iconic outfit της και αντλείστε το απαραίτητο fashion inspo για την επόμενή σας εμφάνιση.

 

Η Hanna Schönberg είναι ένα κορίτσι που σίγουρα ξέρει να εντυπωσιάζει. Μπορεί να μην αγαπά ιδιαίτερα το στοιχείο του μαξιμαλισμού, ωστόσο αυτό δεν τη σταματά από το να τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να προσδώσει μία ιδιαίτερη δυναμική στα looks της, μέσω του μινιμαλισμού. Ακολουθεί τα τελευταία fashion trends, προσαρμόζοντάς τα στο δικό της μοναδικό στυλ, χωρίς, φυσικά, να χάνει τη δική της ταυτότητα.

 

Ένα αγαπημένο και, παράλληλα, διαχρονικό fashion item, που λατρεύει η Hanna Schönberg, είναι τα κοστούμια σε oversized γραμμή. Υιοθετώντας αυτό το ανδρόγυνο στοιχείο στις εμφανίσεις της, δημιουργεί τα πιο σύγχρονα outfits. Χρησιμοποιεί τα κουστούμια για να δημιουργήσει ένα casual, cozy και, ταυτόχρονα, εντυπωσιακό look. Μερικές φορές επιλέγει να φορέσει ένα oversized κουστούμι συνδυάζοντας το με τέτοιον τρόπο, ώστε το outfit της να προσδίδει το απόλυτο στοιχείο του sexiness.

 

 

Παράλληλα, στις glam της εμφανίσεις ακολουθεί, για ακόμα μία φορά, πιστά τον μινιμαλισμό. Λατρεύει το κλασικό και iconic little black dress. Ωστόσο, δεν επαναπαύεται σε αυτό. Μετατρέπει κάθε απλό φόρεμα στο απόλυτο glam outfit, συνδυάζοντας κομψά κοσμήματα και εντυπωσιακά παπούτσια. Οι night out επιλογές της Hanna Schönberg αποδεικνύουν τη δυναμική που έχουν τα αξεσουάρ και το styling στις εμφανίσεις μας.

 

 

Στις casual της εμφανίσεις λατρεύει να συνδυάζει τα latest trends, με κλασικά και iconic κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Φυσικά, η απλοϊκότητα του στυλ της δεν τη σταματά από το να πειραματίζεται με extreme κομμάτια, τα οποία ενσωματώνει με τον καλύτερο και τον πιο στιλάτο τρόπο στα looks της.

 

 

Δείτε, παρακάτω, μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις της Hanna Schönberg και αντλείστε την απαραίτητη έμπνευση για το επόμενό σας outfit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Hanna Schönberg/ Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada