Home / Cozyhome  / Η Gervasoni προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη

Η Gervasoni προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη

Gervasoni
Η Gervasoni προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά του Μανχάταν, σηματοδοτώντας έτσι μία ιστορική στιγμή για το brand.

 

Σε μία αξιοζήλευτη τοποθεσία, στη Λεωφόρο Lexington και την East 23nd Street, ο νέος εκθεσιακός χώρος.της Gervasoni άνοιξε επίσημα τις πύλες του, στις 19 Μαΐου 2024, έτοιμος να γίνει ορόσημο για τους λάτρεις του design και των επίπλων σε όλο τον κόσμο. 

 

Με ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στον τομέα του design, η Gervasoni προσφέρει μια εκλεπτυσμένη εμπειρία για τους.λάτρεις του σχεδιασμού και της διακόσμησης. Ο εκθεσιακός χώρος χωρίζεται σε δύο ξεχωριστές περιοχές: η μία είναι αφιερωμένη σε outdoor συλλογές,.ενώ η άλλη παρουσιάζει τα best seller για εσωτερικούς χώρους. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να εντρυφήσουν πλήρως στην ευελιξία και το στυλ των λύσεων επίπλωσης της Gervasoni, οι οποίες εκφράζονται μέσω ενός αρμονικού συνδυασμού μεταξύ των φυσικών στοιχείων,.των εκλεπτυσμένων αντικειμένων και της μαζικής παραγωγής. 

 

Gervasoni

 

Η πρώτη αίθουσα του εκθεσιακού χώρου υποδέχεται τις προτάσεις της Gervasoni για το interior design, οι οποίες συνδυάζουν εμβληματικά κομμάτια, καθώς και τελευταίες καινοτομίες. Για παράδειγμα, ο καναπές Samet, της Federica Biasi,.κεντρίζει το ενδιαφέρον, χάρη στο ακανόνιστο στυλ του. Ο Samet είναι εμπνευσμένος από την ανατολίτικη αισθητική, με σκοπό να δημιουργήσει διακοσμήσεις που είναι πάντα μοναδικές και προσωπικές. Μαζί με τον Samet, οι συλλογές Ghost και Loll είναι οι πρωταγωνιστές του χώρου. Τέλος, το interior design συμπληρώνεται από τα τραπέζια Heiko, του David Lopez Quincoces, από υλικό και τα φωτιστικά Brass της Paola Navone. 

 

Συνεχίζοντας, για τις ανάγκες τις εξωτερικής διακόσμησης, συνυπάρχουν έπιπλα που συνδυάζουν παρελθόν και παρόν. 

 

Ένας πρώτος χώρος είναι αφιερωμένος στην τραπεζαρία, στην οποία ξεχωρίζει η συλλογή.Kasane του ιαπωνικού studio Nendo, αποτελούμενη από ένα τραπέζι και ένα πουφ. Η μοναδικότητα αυτών των επίπλων έγκειται στα υλικά.κατασκευής τους: καλυμμένα με πηλό που έχει υποστεί εξωτερική επεξεργασία στο χρώμα Terracotta, τα προϊόντα έχουν μια εντελώς φυσική απήχηση. Γύρω από το τραπέζι, βρίσκονται επίσης οι καρέκλες Brise της Federica Biasi, σκαλισμένες με λέιζερ για να δημιουργήσουν ένα μοτίβο που θυμίζει το άχυρο της Βιέννης. 

 

Gervasoni

 

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Gervasoni στη Νέα Υόρκη αποτελεί σημαντικό.ορόσημο στην πορεία ανάπτυξης και εδραίωσης του brand στη διεθνή αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της μια απαράμιλλη εμπειρία σχεδιασμού,.επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως ηγέτη στον τομέα των high-end επίπλων.  

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada