Home / Fashion  / Η Fila κυκλοφορεί καμπάνια με τη Hailey Bieber

Η Fila κυκλοφορεί καμπάνια με τη Hailey Bieber

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια της Fila, έχοντας επιμεληθεί η ίδια και το styling.

Fila

Η νεότερη καμπάνια της Fila φέρει ως πρωταγωνίστρια το μοντέλο Hailey Bieber! Ο φωτογράφος Renell Medrano αποθανάτισε με εκπληκτικό τρόπο το πώς η Hailey ανέδειξε τη νέα collection. Μάλιστα, το μοντέλο ανέλαβε και χρέη στιλίστα, χάρη στο εξαιρετικό fashion γούστο που κατέχει. Η καινούργια συλλογή διαθέτει νέα σχέδια, συνδυασμένα με κάποια από τα signature κομμάτια του brand. Φούτερ, γιλέκα και oversized σακάκια και παντελόνια. Τα looks ολοκληρώθηκαν με καπέλα και υποδήματα Fila. Η καμπάνια εμπνέεται τη δεκαετία του 90, ενσαρκώνοντας ένα κολεγιακό στυλ που συγχωνεύεται με σύγχρονες σιλουέτες.

Fila

Το στυλ μου εξελίσσεται συνεχώς, τα σχέδια της FILA είναι διαχρονικά και συνεπώς αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα στην καθημερινή μου γκαρνταρόμπα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεργαστώ στενά με την επωνυμία. Σκοπός μου είναι να αναδείξω αυτά τα εμβληματικά κομμάτια και να τα παρουσιάσω με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλούν το προσωπικό μου στυλ”, δήλωσε το μοντέλο.

Fila

“Η Hailey έχει ένα αξιοζήλευτο και συχνά μιμούμενο street style. Γρήγορα αναδείχθηκε ως fashion icon για αυτήν τη γενιά. Ως brand, πάντα γιορτάζαμε την ατομικότητα και την προθυμία μας να ρισκάρουμε στον σχεδιασμό. Η Hailey είναι ατρόμητη με τις fashion επιλογές της, με μια ευελιξία, αυθεντικότητα και πρωτοτυπία στην έκφραση του στυλ της. Η FILA έχει γίνει μέρος της ντουλάπας της Hailey και ήταν φυσικό να συνεργαστούμε σε αυτήν τη νέα καμπάνια”, δήλωσε ο πρόεδρος της επωνυμίας.

Hailey Bieber

www.fila.com/hailey-for-fila

Hailey Bieber

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.