Home / Fashion  / Η Etro μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι

Η Etro μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι

Etro
Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, η Etro κυκλοφορεί τη νέα της capsule συλλογή.

 

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, ολοένα και περισσότερα brands κυκλοφορούν τις καλοκαιρινές τους συλλογές. Ήρθε, λοιπόν, η σειρά της Etro, για να παρουσιάζει τη δική της capsule συλλογή, δημιουργώντας μία απόλυτα σύγχρονη boho γκαρνταρόμπα. Για τη γυναικεία σειρά, τα ρούχα έρχονται σε φρέσκιες και ανάλαφρες υφές, σε tailored και βαμβακερά υφάσματα, όπως μεταξωτό twill και ποπλίνα, ενώ είναι διακοσμημένα με ζακάρ και ιδιαίτερα κεντήματα.

 

Etro

 

Εκτός από τα ανάλαφρα υφάσματα και τα περίτεχνα prints, η νέα capsule συλλογή της Etro αποπνέει ένα boho αέρα.

 

Ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα, η Etro παρουσιάζει μια σειρά από.αξεσουάρ και υποδήματα, που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν κάθε outfit. Από φλατ σανδάλια μέχρι εσπαντρίγιες με πλατφόρμα,.κάθε κομμάτι ενσαρκώνει τη χαλαρή γοητεία της σεζόν, με τις τσάντες Vela και Saturno να διαθέτουν παιχνιδιάρικες raffia και λεπτεπίλεπτα κεντήματα. Παράλληλα, στην ίδια αισθητική κινήθηκε και η ανδρική σειρά. Τα ζωντανά χρώματα, τα έντονα μοτίβα, τα ανάλαφρα υφάσματα, αλλά και οι άνετες γραμμές είναι στοιχεία που δημιουργούν την ιδανική ανδρική γκαρνταρόμπα.

 

 

 

Η νέα συλλογή έχει ήδη κυκλοφορήσει στο official site του brand. Η νέα συλλογή έχει ήδη κυκλοφορήσει στο official site του brand. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada