Home / Beauty  / Η Estée Lauder παρουσιάζει τις κρέμες Revitalizing Supreme+

Η Estée Lauder παρουσιάζει τις κρέμες Revitalizing Supreme+

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες περιποίησης της επιδερμίδας, η Estée Lauder λανσάρει τις κρέμες της σειράς Revitalizing Supreme+. Ανακαλύψτε ποια είναι τα στοιχεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν!

 

Revitalizing Supreme + Youth Power Creme και Revitalizing Bright Power Soft Creme. Η Estée Lauder παρουσίασε τις νέες κρέμες της σε συσκευασίες που αναπληρώνονται! Η πρώτη κρέμα είναι ανάλαφρη και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενυδατική! Προσφέρει ανόρθωση και μοναδικά οφέλη σμίλευσης, χάρη στο αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa. Εφαρμόστε την σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, πρωί και βράδυ, ιδανικά μετά το serum επανόρθωσης.

 

 

Βασισμένη σε έρευνες πολλών ετών στα μονοπάτια της αντιγήρανσης, η σειρά Revitalizing Supreme+ περιλαμβάνει το μοναδικό εκχύλισμα από άνθος ιβίσκου. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει τη δύναμη του κολλαγόνου, που βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει περισσότερο σφριγηλή και ανορθωμένη. Το εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom ενισχύει το εκχύλισμα Moringa και μαζί ενδυναμώνουν το ισχυρό σύμπλεγμα κολλαγόνου. Η επιδερμίδα είναι θεαματικά πιο σφριγηλή με βελτιωμένη ελαστικότητα, ενώ μειώνονται και οι ρυτίδες και οι γραμμές.

 

 

Η Estée Lauder παρουσίασε δύο νέες κρέμες με πολύ σημαντικά οφέλη! Ανόρθωση και σύσφιξη, υγιής λάμψη, ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού και ενυδάτωση. Και οι δυο περιέχουν συστατικά φυτικής προέλευσης! Με την ειδική refill συσκευασία του δε θα ξεμείνετε ποτέ!

 

www.esteelauder.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.