Home / Beauty  / Η Dior καλωσορίζει το καλοκαίρι!

Η Dior καλωσορίζει το καλοκαίρι!

Dior
Η Dior παρουσιάζει τη νέα της καλοκαιρινή beauty συλλογή, παρασύροντάς μας σε ένα ταξίδι μεταξύ ξηράς και θάλασσας, στα άδυτα της Ριβιέρας του οίκου.

 

Σχεδιασμένη από τον Peter Philips, Creative και Image Director της Dior Make Up, η φετινή καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι μεταξύ ξηράς και θάλασσας, ενώ μας να γνωρίσουμε τη Ριβιέρα της Dior.

 

Ξεκινώντας με το limited edition bronzer, εμπνευσμένο από τη σειρά Dior Forever, ο οίκος σχεδίασε ένα προϊόν σε μορφή πούδρας, που μιμείται τη “ζεστασιά” που προσδίδει ο ήλιος στην επιδερμίδα, δημιουργώντας το απόλυτο sun kissed αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

 

 

Ο Peter Philips πειραματίστηκε με τη χαρακτηριστική παλέτα σκιών της Dior, εμπλουτίζοντάς την με νέες, limited edition αποχρώσεις. Η κρεμώδης υφή των σκιών προσφέρει μία έντονη απόδοση χρώματος,.που διαρκεί, για μία ηλιόλουστη εμφάνιση.

 

 

Η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου ολοκληρώνεται με τη νέα περιορισμένη έκδοσης σειράς βερνικιών Vernis. Η νέα σειρά είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα παιώνιας και φιστικιού, ενισχύοντας, έτσι, τα νύχια με τα ενυδατικά της συστατικά,.ενώ, παράλληλα, προσφέρει ένα περιποιημένο καλοκαιρινό μανικιούρ με διάρκεια!

 

Dior

 

Ο Peter Philips προτείνει, για ένα ολοκληρωμένο, ανάλαφρο και λαμπερό summer make up look,.τα εμβληματικά lip oils τoυ οίκου, που κάθε make up addict έχει στη συλλογή του.

 

Ανακαλύψτε τη νέα καλοκαιρινή limited σειρά της Dior στο official site του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada