Home / Beauty  / Η Danna Paola γίνεται brand ambassador της MAC Cosmetics

Η Danna Paola γίνεται brand ambassador της MAC Cosmetics

Danna Paola
Η διάσημη τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια των πρώτων κύκλων της ισπανικής σειράς Elite, Danna Paola, γίνεται brand ambassador για τη MAC Cosmetics.

 

Η MAC Cosmetics επέλεξε τη διάσημη pop τραγουδίστρια και ηθοποιό Danna Paola ως τη νέα της brand ambassador. Γνωστή για την πρωτοποριακή της προσέγγιση στη μουσική, αλλά και για το ιδιαίτερο.προσωπικό της στυλ, η Paola ενσαρκώνει τέλεια τις αξίες που πρεσβεύει το beauty brand. Από κλασικές και διαχρονικές εμφανίσεις, έως και τολμηρές και πρωτοποριακές επιλογές, το μακιγιάζ της τραγουδίστριας αντικατοπτρίζει τη.φιλοσοφία της MAC για μία βιομηχανία χωρίς αποκλεισμούς: All Ages, All Races, All Sexes”.

 

 

“Είναι όνειρο για μένα να είμαι μέλος της οικογένειας της MAC Cosmetics”,.αναφέρει η νέα brand ambassador σχετικά με τη συνεργασία. “Χρησιμοποιούσα αυτά τα προϊόντα όλη μου τη ζωή. Όταν ήμουν έφηβη, είχα πάντα προϊόντα της MAC στην τσάντα μου,.είτε το κραγιόν “Ruby Woo”, μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες και μέχρι σήμερα είναι το ίδιο, αλλά με περισσότερα κραγιόν! Ακόμη και στις παραστάσεις μου,.μου άρεσε να χρησιμοποιώ τα προϊόντα της MAC Chromacake.”

 

 

“Η MAC χαρακτηρίζεται από μία απίστευτη κληρονομιά από Global Creators που συμμερίζονται την πεποίθησή μας ότι η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητα οδηγούν στη θετική αλλαγή”, λέει ο Drew Elliott, Global Creative Director της MAC “Το εξαιρετικά αυθεντικό και ατομικό πνεύμα της Danna – που διαφαίνεται τόσο ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται με το μακιγιάζ – είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τη σκέψη και την τέχνη, που έχει μεγαλύτερη σημασία για τη MAC.”

 

Η συνεργασία μεταξύ των δύο θα ξεκινήσει και επίσημα τον Οκτώβριο, με μία περιοδεία στις Η.Π.Α, με την Danna Paola να προωθεί τις νέες καμπάνιες του brand.

 

www.maccosmetics.com 

Photo courtesy: Rafael Arroyo/MAC Cosmetics 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada