Home / Beauty  / Η Coca Cola γιορτάζει το iconic Hilltop με μια beauty collection

Η Coca Cola γιορτάζει το iconic Hilltop με μια beauty collection

Η διάσημη Coca Cola ενώνει τις δυνάμεις της με το brand Morphe και κυκλοφορεί μια beauty συλλογή, γιορτάζοντας την iconic τηλεοπτική διαφήμιση Hilltop.

 

Courtesy of Morphe

 

Η Coca Cola γιορτάζει 50 χρόνια από την iconic τηλεοπτική διαφήμιση Hilltop, η οποία ανήκει στο signature project “1971 Unity Collection”. Με αφορμή την εορταστική χρονιά, συνεργάζεται με το beauty brand Morhpe και κυκλοφορεί μια μοναδική συλλογή make up.

 

Courtesy of Morphe

 

Διατίθενται σκιές ματιών, πινέλα μακιγιάζ, lip glosses και μια μάσκαρα, έτοιμες για το καλοκαίρι. Η παλέτα περιλαμβάνει 18 αποχρώσεις και κυκλοφορεί σε μια γαλάζια συσκευασία, με το iconic μπουκάλι της Coca Cola, σε matte και λαμπερά φινιρίσματα. Πράσινο, πορτοκαλί, ροζ, καθώς και πιο dark αποχρώσεις. Τα πινέλα υπάρχουν σε πέντε διαφορετικά σχέδια, ενώ το lip gloss σε μια retro ροζ απόχρωση. Στη μάσκαρα εντοπίζουμε τα λογότυπα και των δυο brand.

 

Courtesy of Morphe

 

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή online, η οποία κυκλοφορεί αύριο.

 

Courtesy of Morphe

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.