Home / Beauty  / Η Chloé επανεξετάζει το iconic της άρωμα  

Η Chloé επανεξετάζει το iconic της άρωμα  

Chloé
Μία από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες αρωμάτων της χρονιάς.  

 

Το ομώνυμο άρωμα της Chloé κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2008 και έκτοτε αποτελεί ένα από.τα πιο αγαπημένα αρώματα, βρίσκοντας τη μόνιμη.θέση του δίπλα σε all time classic επιλογές οίκων, όπως το εμβληματικό No5 του οίκου Chanel. Μετά από μία σειρά νέων αρωματικών εγχειρημάτων, ο γαλλικός οίκος επιστρέφει πίσω στο αγαπημένο του,.statement άρωμα και το επανεξετάζει, προκειμένου να συστήσει όλη την ιστορία της Chloé στη νέα γενιά, με έναν ανανεωμένο και φρέσκο χαρακτήρα.  

 

Το νέο άρωμα ονομάζεται Chloé L’Eau de Parfum Intense και εξερευνά την εκλεπτυσμένη και ρομαντική μυρωδιά του τριαντάφυλλου,.εκφράζοντας τις όψεις του λουλουδιού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα είναι εμπλουτισμένο από νότες.από βατόμουρο, αμπροξάν, κασμήρι και κέδρο μέσα σε μία υπερβολική δόση του ξύλου. 

 

 

Εν όψει της κυκλοφορίας του νέου αρώματος, η Chlοé δημιούργησε μία νέα beauty καμπάνια. Οι Arizona Muse, Malika Louback, Amrit και He Cong ποζάρουν πίσω από τον φακό του φωτογράφου Neels Castillon και ενσαρκώνουν τη σύγχρονη και δυναμική γυναίκα Chloé,.έτσι όπως επιδιώκει να την ορίζει ο γαλλικός οίκος σε κάθε φάσμα της καθημερινότητας.  

 

 

Το  Chloé L’Eau de Parfum Intense θα κάνει το ντεμπούτο στη γαλλική αγορά στις 26 Αυγούστου, ενώ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada