Home / Men  / Η Burberry επιστρέφει πίσω στις ρίζες της

Η Burberry επιστρέφει πίσω στις ρίζες της

Η Burberry
Η Burberry παρουσίασε τη χειμερινή της καμπάνια, η οποία ανέδειξε το βρετανικό DNA του οίκου. 

 

Ενώ, η πρώτη καμπάνια του Lee για την Burberry επικεντρώθηκε στο Λονδίνο, ο σχεδιαστής επισήμανε ότι η χειμερινή καμπάνια έχει ως στόχο να πλησιάσει τις παραδοσιακές αρχές του βρετανικού οίκου μόδας: να προστατεύει και να εξερευνά την ύπαιθρο, αποτυπώνοντας, ταυτόχρονα, ένα πνεύμα εξερεύνησης και περιπλάνησης. Από τη στιγμή που ο Lee διαδέχθηκε τον Riccardo Tisci στη θέση του Δημιουργικού Διευθυντή της Burberry, έκανε σημαντικές αλλαγές στην ταυτότητα του οίκου, γυρίζοντάς τον πίσω στο βρετανικό DNA της.

 

 

Η δημιουργική ομάδα της Burberry επέλεξε το Isle of Skye και το Gaint’s Causeway,.εξαιτίας της μυστηριώδης ομορφιάς τους, η οποία συνδέεται με την παράδοση της Μεγάλης Βρετανίας. Μάλιστα, η περιοχή του Skye είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά τοπία και τα κάστρα του, ενώ.το Gaint’s Causeway είναι ένα μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, προστατευόμενο από την UNESCO.

 

 

Η καμπάνια παρουσίασε μια υπαίθρια γκαρνταρόμπα που είναι προστατευτική,.ζεστή και τονώνει το πνεύμα. Τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή είναι οι καμπαρντίνες, οι μπότες, τα μπουφάν, οι πολύχρωμες κουβέρτες, τα jumpers,.καθώς και statement κομμάτια σε μοτίβα τριαντάφυλλου και πάπιας, τα τελευταία από τα οποία ήταν σε όλη την φθινοπωρινή πασαρέλα του Daniel Lee.

 

Η Burberry

 

www.burberry.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada