Home / Fashion  / Η Bottega Veneta επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια με θέα το απέραντο της ερήμου 

Η Bottega Veneta επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια με θέα το απέραντο της ερήμου 

Bottega Veneta
Μία εντυπωσιακή οπτική αφήγηση με την υπογραφή του Matthieu Blazy.  

 

Για τη F/W ‘24 της Bottega Veneta, ο Creative Director Matthieu Blazy επέλεξε.τα άγονα τοπία της Γιούτα και της Νεβάδα, επιδιώκοντας να δώσει έμφαση στην άρρηκτη σχέση μεταξύ της ερήμωσης και της ζωής, υπογραμμίζοντας.πως ακόμα και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, η ζωή μπορεί να βρει έναν τρόπο να ευδοκιμήσει.  

 

 

Για τις ανάγκες της καμπάνιας, ο Matthieu Blazy επιστράτευσε ένα εμβληματικό cast. Οι Mamuor Majeng, Hejia Li, Imaan Hammam, Liz Kennedy, Penelope Ternes, Luke Clod και Mariacarla.Boscono ήταν μόνο μερικά από μοντέλα που πόζαραν μπροστά από τον φακό του φωτογράφου μόδας Alec Soth, ενώ το hair styling και το make up.υπέγραψαν ο hair stylist Duffy και η make up artist Pat McGrath αντίστοιχα.      

 

 Bottega Veneta

 

Η ίδια η συλλογή διαθέτει πρακτικότητα και πολυτέλεια, με κομμάτια.που εκφράζουν την υψηλή μόδα. Τα βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν τη χρήση υφασμάτων με πλούσια υφή, όπως το μαλλί.και το κασμίρ, αλλά και η τεχνική intrecciato της Bottega Veneta, η οποία εμφανίζεται όχι μόνο σε αξεσουάρ όπως τσάντες αλλά και ready-to-wear. Στη χρωματική παλέτα κυριαρχούν βαθιές, γήινες αποχρώσεις όπως το βαθύ πορτοκαλί, το φλογερό μπορντό και το μαύρο ανθρακί,.δημιουργώντας μία χρωματική αρμονία μπροστά από το φυσικό τοπίο της ερήμου.  

 

 

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η εξερεύνηση του σχήματος και της σιλουέτας του Matthieu Blazy. Αυτή τη σεζόν, η Bottega Veneta πειραματίστηκε με τα σχήματα, επιδιώκοντας να μεταμορφώσει τα καθημερινά ρούχα σε έργα τέχνης. Στη συλλογή πρωταγωνιστούν oversized outwear κομμάτια, δομημένες γραμμές στους ώμους και περίτεχνοι γιακάδες, στοιχεία που δημιουργούν ρούχα που τραβούν την προσοχή, χωρίς υπερβολές.  

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada