Home / Beauty  / Η Aveda φέρνει την αλλαγή στη skin care ρουτίνα σας με τα botanical kinetics serums

Η Aveda φέρνει την αλλαγή στη skin care ρουτίνα σας με τα botanical kinetics serums

Ενισχύστε την καθημερινή σας περιποίηση, επιλέγοντας τη νέα σειρά της Aveda με τα vegan botanical kinetics serums.

 

Η φυσική ομορφιά μπορεί να αναδειχθεί υπέροχα με τη βοήθεια των φυσικών συστατικών. Η Aveda λανσάρει μια νέα συλλογή με vegan botanical kinetics serums, που προσφέρουν στοχευμένα skin care αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο brand κινείται με βάση την αποστολή του για βιωσιμότητα. Έχει τελειοποιήσει την τέχνη και την επιστήμη των φυτικών συστατικών της, με κλινικά αποτελέσματα για κάθε προϊόν. Για τη νέα σειρά χρησιμοποίησε μια σύνθεση από βλαστοκύτταρα και οξέα φυτών, που επιλέχθηκαν για τη δύναμη μεταμόρφωσης που προσφέρουν. Αγνά, vegan και cruelty-free serums. Το Intense Hydrator, το Instant Lumizer και το Pore Refiner.

 

 

“Κάθε ένα από τα τρία serums στοχεύει σε μία συγκεκριμένη skin care λύση ώστε ο καταναλωτής να επιλέξει το προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες της επιδερμίδας του. Δημιουργήσαμε αυτές τις συνθέσεις για να παρέχουμε στους skin enthusiasts, λύσεις που με τη βοήθεια της δύναμης των φυτών, προσφέρουν άμεση ικανοποίηση αλλά και ουσιαστικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου”, αναφέρει η Christine Hall, αντιπρόεδρος του τμήματος Ερευνάς και Ανάπτυξης της Aveda.

 

 

Χάρη στην ενισχυμένη- με φυσικά στοιχεία -φόρμουλα ορού, η επιδερμίδα σας θα αναζωογοννηθεί απίστευτα και θα αποκτήσει τη μέγιστη ενυδάτωση. Λεία όψη, μείωση εμφάνισης λεπτών γραμμών, επαναφορά επιδερμίδας, ενίσχυση κυττάρων με απομάκρυνση νεκρών, μείωση λιπαρότητας και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, είναι μερικά από τα θαυματουργά αποτελέσματα των serums.

 

 

Τα νέα beauty products ολοκληρώνουν μια σειρά από cleanser, toners, απολεπιστικά, lotions, κρέμες και μάσκες. Η συλλογή δημιουργήθηκε με γνώμονα την πεποίθηση πως όλα τα έμβια όντα έχουν δύναμη και η botanical kinetics™ συλλογή φέρνει τη φυτική δύναμη στην επιδερμίδα σας ώστε αποκαταστήσει τη φυσική ομορφιά της, κάθε ημέρα.

 

 

www.aveda.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.