Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Adriana Lima για τρίτη φορά μαμά!

Η Adriana Lima για τρίτη φορά μαμά!

Adriana Lima

Η Adriana Lima και ο Andre Lemmers υποδέχτηκαν τον γιο τους στις 29 Αυγούστου! Δείτε την τρυφερή ανακοίνωση της οικογένειας!

 

Το supermodel Adriana Lima έγινε μητέρα για τρίτη φορά και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο! Ο γιος της αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον παραγωγό Andre Lemmers. Η δημοσίευση του ευχάριστου γεγονότος έγινε μέσα από ένα τρυφερό post στο Instagram του μοντέλου. Το ζευγάρι είναι μαζί σίγουρα δύο χρόνια, ενώ η επισημοποίηση της σχέσης τους έγινε στο red carpet του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2021. Ένα χρόνο μετά έγινε γνωστή και η εγκυμοσύνη της Adriana Lima. Μάλιστα εμφανίστηκαν μαζί ξανά στο κόκκινο χαλί του επόμενου φεστιβάλ με το μοντέλο να μας δείχνει την κοιλίτσα της! Ο γιος τους με το όνομα Cyan γεννήθηκε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου! Η ίδια έχει άλλα δύο παιδιά με τον παίκτη του NBA Μάρκο Γιάριτς, τη Βαλεντίνα και τη Σιένα.

 

 

“Το κυανό είναι το χρώμα μεταξύ πράσινου και μπλε στο ορατό φάσμα του φωτός. Το κυανό είναι το χρώμα των νερών στα Μπόρα Μπόρα και στις Μαλδίβες. Μέρη που βρίσκονται στη bucket list της οικογένειας μας. Και τώρα τώρα είναι το αγαπημένο μας χρώμα… το χρώμα των ματιών του μωρού μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο μας Cyan Lima Lemmers. 29/08/22″.  Έγραψε στη λεζάντα του post της η Adriana Lima.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.