Home / Men  / Η adidas παρουσιάζει το νέο Superstar XLG

Η adidas παρουσιάζει το νέο Superstar XLG

Superstar XLG

50 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, η adidas παρουσιάζει το ανανεωμένο και τολμηρό Superstar XLG!

 

Ένα από τα πιο iconic sneaker, σύμβολο της αθλητικής κουλτούρας. Η adidas το κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 50 χρόνια και τώρα επιστρέφει για να μας παρουσιάσει την ανανεωμένη εικόνα του απόλυτου κλασικού. Το Superstar XLG είναι σχεδιασμένο για να επιτρέπει τη νέα γενιά και όχι μόνο να κινείται με την ταχύτητα της κουλτούρας. Είναι ένας νέος τολμηρός καμβάς για αυτοέκφραση, ένα εργαλείο για να απελευθερωθείτε από τις στιλιστικές συμβάσεις.

 

 

Η πρωτότυπη και ανανεωμένη άποψη του κλασικού sneaker Superstar. XLG παραμένει πιστή στο DNA της σιλουέτας, επαναφέροντας το παπούτσι σε μία νέα εποχή. Σχεδιασμένο με μία τολμηρή, ψηλή εμφάνιση, το ολοκαίνουργιο sneaker διαθέτει δερμάτινο πάνω μέρος, κάλτσα. EVA, υπερυψωμένη εσωτερική σόλα πλατφόρμας και ανανεωμένο κέλυφος.

 

 

Στην καινούργια καμπάνια της adidas βλέπουμε ένα νέο δημιουργικό cast να βρίσκει το προσωπικό του στυλ με το. Superstar XLG να είναι το αισιόδοξο εργαλείο που χρειάζεται! Ανακαλύψτε τη νέα και φοβερή κυκλοφορία του αθλητικού brand. Στην καινούργια καμπάνια της adidas βλέπουμε ένα νέο δημιουργικό cast να βρίσκει το προσωπικό του στυλ με το Superstar XLG να είναι το αισιόδοξο εργαλείο που χρειάζεται! Ανακαλύψτε τη νέα και φοβερή κυκλοφορία του αθλητικού bra

n

d.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.