Home / Fashion  / Η τελευταία adidas X IVY PARK collection κυκλοφόρησε!

Η τελευταία adidas X IVY PARK collection κυκλοφόρησε!

IVY PARK

Η σειρά της Beyoncé, Ivy Park, κυκλοφόρησε την τελευταία της συλλογή σε συνεργασία με την Adidas. What’s next;

 

Στην αρχή του έτους έγινε γνωστό ότι η Beyoncé θα σταματήσει τη συνεργασία της με την adidas. Η τελευταία IVY PARK συλλογή μαζί με το αθλητικό brand κυκλοφόρησε και σηματοδότησε το τέλος μιας εποχής. Ωστόσο, η star σε ένα post στο Instagram της έδωσε μερικά hints ότι η σειρά της θα συνεχίσει, αλλά χωρίς να ξέρει κανείς πώς και μέσω ποιου brand ή μόνο του. Το τελευταίο drop τους, με τίτλο Ivy Park Noir, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τελευταίο show της Beyoncé για το Renaissance tour. Χθες, κυκλοφόρησε και η επίσημη καμπάνια, με τη συλλογή να είναι διαθέσιμη μέσω του site!

 

 IVY PARK

 

 

Όλα τα κομμάτια είναι σε μαύρη απόχρωση, τονίζοντας τέλεια το ύφασμα, την εφαρμογή και την υφή. Τα glossy latex crop tops με τα ασορτί παντελόνια φέρουν γλυπτικές αναφορές, με δόσεις sexiness. Οι αθλητικές φόρμες και τα 3D knit bralettes προσθέτουν ένα avant-grande στοιχείο στην πρωτοποριακή συλλογή αθλητικών ενδυμάτων. Τα biker shorts και τα αθλητικά bras ισορροπούν τη λειτουργικότητα με το στυλ.

 

 

Η τελευταία adidas X IVY PARK συλλογή, όπως και όλες οι υπόλοιπες, φοριέται άνετα μέσα και έξω από το γυμναστήριο. Τα μεγέθη κινούνται από XXS – 3XL. Ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Beyoncé όσον αφορά στο μέλλον της σειράς.

 IVY PARK

 

www.adidas.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.