Home / Good Life  / Art & Culture  / Η ταινία Nosferatu σε remake από τον Robert Eggers

Η ταινία Nosferatu σε remake από τον Robert Eggers

Robert Eggers

Μία ακόμα ταινία παρασύρεται από τη μόδα των remake. Ο ταλαντούχος Robert Eggers ετοιμάζει τη δική του εκδοχή για την ταινία Nosferatu.

 

Και ενώ αναμένουμε την πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας του Robert Eggers, το The Northman, μαθαίνουμε ήδη για το επόμενό του project. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης αποφάσισε να ετοιμάσει τη δική του εκδοχή για την ταινία Nonferatu. Πρόκειται για μία ταινία που άλλαξε για πάντα τις ταινίες τρόμου. Η μεταφορά της δε θα είναι βουβή, όπως η original, αλλά αντλεί στοιχεία από αυτήν. Πρωταγωνίστρια θα είναι η μούσα του Robert, η Anya Taylor Joy. Η οποία συμμετείχε και στις ταινίες The Witch και στο πολυαναμενόμενο The Northman.

 

 

Στην ταινία επρόκειται να συμμετέχει και ο Harry Styles, ο οποίος τελικά δε θα τα καταφέρει, λόγω πολλών υποχρεώσεων. Σε μία συνέντευξή του, ο Robert Eggers δήλωσε ότι θέλει πολύ στο cast τον William Dafoe, με τον οποίο συνεργάστηκε στο The Lighthouse και το The Northman. Οι περισσότερες φήμες αναφέρουν ότι ο βραβευμένος ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του ομώνυμου βαμπίρ. Αυτό το remake του Nosferatu έχει αντιμετωπίσει αρκετές αναποδιές, όπως δηλώνει και ο σκηνοθέτης του. Ωστόσο, είναι ένα πολύ σημαντικό project για τον ίδιο και θα φροντίσει να γίνει όπως ακριβώς το ονειρεύεται. Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.