Home / Good Life  / Art & Culture  / Η πρώτη live action ταινία του Pinocchio έρχεται!

Η πρώτη live action ταινία του Pinocchio έρχεται!

Pinocchio

Το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την πρώτη live action ταινία του Pinocchio, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

 

Το κανάλι Disney+ δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την πρώτη live action ταινία του αγαπημένου ήρωα Pinocchio. Ο Robert Zemeckis ανέλαβε το project, ενώ ο ταλαντούχος ηθοποιός Tom Hanks θα υποδύεται τον Τζεπέτο. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο και θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε! Σε δώδεκα μέρες η πλατφόρμα του Disney+ έρχεται στη χώρα μας! Η Cynthia Erivo θα υποδυθεί την Καλή Νεράιδα, ενώ τη φωνή του στη γνωστή μαριονέτα θα χαρίσει ο 13χρονος Benjamin Evan Ainsworth.

 

 

Τον Jiminy Cricket θα υποδυθεί ο Joseph Gordon Levitt, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Lorraine Bracco, Luke Evans και Keegan Michael Key. Στη γραφή του σεναρίου για το Pinocchio συμμετείχε και ο Chris Weitz, μαζί με τον σκηνοθέτη Robert Zemeckis. Η ταινία θα είναι φυσικά βασισμένη στο ιταλικό βιβλίο του 1883 και την original ταινία της Diney του 1940. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2022, το Netflix θα δώσει και τη δική του εκδοχή της ταινίας. Μία stop motion animation ταινία του Guillermo Del Toro με υπέροχο cast. Ewan McGregor, David Bradley, Gregory Mann, Finn Wolfhard, Cate Blanchett και John Turturro.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.