Home / Fashion  / Η νέα luxury Resort Collection από τη mat fashion

Η νέα luxury Resort Collection από τη mat fashion

mat fashion
Η νέα Resort Collection της mat fashion δημιουργήθηκε από πολυτελή υλικά και φυσικά υφάσματα, για τη σύγχρονη γυναίκα που ξέρει πώς να ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση!

 

Η συλλογή αναδεικνύει την κομψότητα της αρχαιοελληνικής αισθητικής, χρησιμοποιώντας δροσερά και υψηλής ποιότητας υφάσματα, κάνοντας την απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα των διακοπών των fashionistas! Τα plus size mat fashion pieces της συλλογής, σε καθαρές και minimal γραμμές, με μοτίβα εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική κληρονομιά, θα προσθέσουν στα looks την πινελιά που θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση.

 

mat fashion

 

Η χρωματική παλέτα είναι εμπνευσμένη από το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι. Η επιλογή των βασικών χρωμάτων, όπως το απόλυτο Κυκλαδίτικο λευκό και το μπεζ από τις αμμουδιές,.αναδεικνύουν τα περίτεχνα κεντήματα και τις κομψές λεπτομέρειες.

 

Η συλλογή παρουσιάστηκε σε ειδικό stage εντός του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Αττικής,.The Mall Athens, όπου μαζί με τα έργα τέχνης της καλλιτέχνιδας Lian Vermeer, που επικοινωνούν.τη σύνδεση μόδας και τέχνης που πρεσβεύει η mat fashion, κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

 

Η Resort Collection είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα mat fashion καταστήματα, πολυτελή ξενοδοχεία και resort boutiques εντός Ελλάδας,.σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Ρόδο, Κω, Κρήτη, Κίμωλο, Ίο, Πόρο, Σπέτσες αλλά και εκτός Ελλάδας σε.Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Κανάρια Νησιά, Κύπρο, Μάλτα, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Ταϊτή, Ρεουνιόν και Μαγιότ.

 

mat fashion

 

 

matfashion.com

Instagram: @matfashion

Facebook:@matfashion

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?