Home / Fashion  / Ανακαλύψτε την καλύτερη gift list!

Ανακαλύψτε την καλύτερη gift list!

gift list
Χριστούγεννα σημαίνει ένα πράγμα: Δώρα για τους αγαπημένους μας! Ετοιμάσαμε μία εκπληκτική gift list, κάνοντας μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos!

 

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την εορταστική περίοδο, για να μοιράσουμε αγάπη, χαμόγελα, αλλά και φανταστικά δώρα στους αγαπημένους μας! Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο δώρο, έχουμε ετοιμάσει μία εκπληκτική gift list με προτάσεις από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Ανακαλύψτε την, μπείτε σε Xmas mood και βρείτε τα πιο όμορφα δώρα για τις γυναίκες και τους άντρες της ζωής σας!

 

For Her

Τι χρειάζεται ένα outfit για να είναι ολοκληρωμένο; Ένα λαμπερό αξεσουάρ! Χαρίστε ως δώρο μία υπέροχη ασημί στέκα μαλλιών με glitter από το κατάστημα Bijou Brigitte για να δώσετε μία μοναδική τελική πινελιά στο εορταστικό look των αγαπημένων σας. Φυσικά, το συγκεκριμένο αξεσουάρ φοριέται όλο τον χρόνο, σε office looks ή formal και βραδινές εμφανίσεις!

 

gift list

Ασημί στέκα μαλλιών με glitter, Bijou Brigitte

 

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι ένα διαχρονικό δώρο αγάπης και ένα must αξεσουάρ για κάθε εποχή του χρόνου! Εφόσον προορίζεται για δώρο, επιλέξτε μία minimal και safe απόχρωση -όπως αυτή του μαύρου- και.ένα κομψό σχέδιο που θα ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου. Όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τέλεια επιλογή για δώρο.βρίσκονται σε αυτό το ζευγάρι Prada, που θα βρείτε στο κατάστημα GrandOptical!

 

Μαύρα γυναικεία γυαλιά ηλίου Prada, GrandOptical

 

Τα παπούτσια και οι τσάντες θα είναι πάντα οι αδυναμίες μίας γυναίκας! Συνεπώς αποτελούν και δύο φανταστικές προτάσεις για τη gift list σας! Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε την κατάλληλη είναι ακολουθώντας τα κορυφαία trends του έτους. Το καφέ απογειώνεται με τις υπέροχες knee high μπότες από το κατάστημα Dale, οι οποίες θα ταιριάξουν με τα πάντα! Από την άλλη, το cherry red, το πιο aesthetic χρώμα της σεζόν, παίρνει ζωή μέσα από αυτήν την υπέροχη shoulder bag από τη Doca!

 

gift list

Καφέ γυναικείες μπότες με συνδυασμό υφασμάτων, Dale

 

Shoulder bag σε κόκκινη απόχρωση με αλυσίδα, DOCA

 

Ωστόσο, πέρα από τα αξεσουάρ μία υπέροχη ιδέα για δώρο είναι ένα set – μπλούζα με παντελόνι! Στα Tally Weijl θα βρείτε το πιο trending jean, το οποίο φοριέται σε κάθε περίσταση, συνδυασμένο με ένα knit ροζ μπλουζάκι, που αποδεικνύει ότι το Barbie effect είναι ακόμα εδώ! Δύο σε ένα!

 

gift list

Ροζ πλεκτό T-shirt και μαύρο loose jean με ασημί γραμμές, Tally Weijl

 

For Him

Τα εκπληκτικά δώρα δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση! Το υπέροχο Dickies πουκάμισο από το κατάστημα Zero Gravity, με το καρό print, θα δώσει μία ultra cool και urban πινελιά στο street style των αγαπημένων σας.

 

Κίτρινο και μαύρο καρό ανδρικό πουκάμισο Dickies, Zero Gravity

 

Αν, πάλι, αναζητάτε ένα πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί και σε πιο formal περιστάσεις, σας έχουμε μία πρόταση από το κατάστημα Manetti. Το μπορντό φοριέται πάρα πολύ τον χειμώνα και ταιριάζει με τα πάντα!

 

Μπορντό σακάκι, Manetti

 

Αν ψάχνετε ένα πιο πρακτικό και cozy δώρο, θα το βρείτε στο κατάστημα Pantofleria. Οι συγκεκριμένες ανδρικές παντόφλες είναι super ζεστές και έρχονται σε ένα υπέροχο σχέδιο, για να έχει ξεχωριστό στιλ κάθε βήμα του αγαπημένου σας και στο σπίτι!

 

Γκρι ανδρικές παντόφλες, Pantofleria

 

Εσείς πιο εκπληκτικό δώρο από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos θα επιλέξετε;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.