Home / Good Life  / Ζήσε το παραμύθι του Shrek χάρη στην AirBnb!

Ζήσε το παραμύθι του Shrek χάρη στην AirBnb!

Shrek

Ο οργανισμός Airbnb έκανε και πάλι το θαύμα του! Μας καλεί για μία παραμυθένια απόδραση, στο σπίτι του Shrek στο δάσος!

 

 

Η Airbnb είναι εδώ για μας και μας βοηθάει να ζήσουμε τα παιδικά μας όνειρα, όπως τα παραμύθια. Την προηγούμενη φορά μάς κάλεσε να μείνουμε στο σπίτι του Winnie the Pooh και τώρα μας καλεί ξανά στο δάσος. Αυτήν τη φορά δημιούργησε το signature σπίτι από την ταινία Shrek. Ένα παραμυθένιο σπίτι, καλυμμένο με βρύα, στους κυλιόμενους λόφους στη Σκωτία. Το Shrek Swamp θα είναι διαθέσιμο στο κοινό από αυτό το Halloween!

Έχοντας ακόμα και σφραγίδα έγκρισης από τον Donkey, το καταπράσινο σπίτι αποτελεί ένα μικρό κομμάτια παραδείσου για να ζήσουν οι θαυμαστές τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις τους. Ένα διαφορετικό δεντρόσπιτο, με μία ρουστίκ εσωτερική διακόσμηση. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν διανυκτέρευση για δυο βράδια έως και τρία άτομα. Η Airbnb σκοπεύει να κάνει μια δωρεά στο Παιδικό Φιλανθρωπικό ίδρυμα HopScotch της Σκωτίας, μέσα από τα έσοδα των κρατήσεων. Και μόνο από τις φωτογραφίες μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο εξαιρετικά δημιούργησε η εταιρεία διαμονής το Shrek σπίτι. Πιστή στις λεπτομέρειες, ξεδιπλώνει το παραμύθι και μας καλεί να το ζήσουμε, κάνοντας και μία επίσκεψη στην όμορφη χώρα της Σκωτίας. Σλβωτία αχά.

Shrek

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.