Home / Beauty  / Εσύ γνωρίζεις για το coquette make up;

Εσύ γνωρίζεις για το coquette make up;

coquette make up

Ένα από τα πιο viral trends αυτής της περιόδου ακούει στο όνομα coquette make up! Μήπως ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσεις;

 

Μετά το vanilla girl έχουμε το coquette make up! Το TikTok καθορίζει και πάλι τάσεις μέσα από δισεκατομμύρια προβολές! Για το 2023 θέλουμε no make up- make up look και clean aesthetic μακιγιάζ που θα αναδείξουν τη δύναμη του απλού και θα εντυπωσιάσουν! Αυτή, λοιπόν, η καινούργια τάση στον κόσμο της ομορφιάς προέκυψε από τα runways της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023! Τι περιλαμβάνει ακριβώς;

 

 

Είναι φρέσκο, minimal και γοητευτικό μακιγιάζ με απαλούς τόνους! Αυτά είναι τα on point tips για να το πετύχετε! Λίγο concealer, έντονες βλεφαρίδες, διακριτικό eyeliner (κυρίως στην άκρη του ματιού), ρουζ σε ροζ αποχρώσεις και lip gloss στα χείλη. Ρομαντική πρόταση που ταιριάζει απίστευτα με το vibe της Άνοιξης. Το υπέροχο με το coquette make up είναι ότι μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση ή outfit!

 

https://www.instagram.com/p/ClHEMU0NhN0/

Είτε είστε make up expert, είτε όχι, αυτό το είδος μακιγιάζ μπορεί να υιοθετηθεί πολύ εύκολα! Αν θέλετε να κάνετε πιο extra το coquette make up εφαρμόστε ρουζ και στα βλέφαρα. Για παραπάνω λάμψη μπορείτε να προσθέσετε και highlighter!

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo: Madison Beer/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.