Home / Beauty  / Απαλά χείλη με αυτά τα lip balm!

Απαλά χείλη με αυτά τα lip balm!

To έντονο κρύο δεν επηρεάζει μόνο τα χέρια μας, αλλά και τα χείλη! Για να μην είναι αφυδατωμένα και ξηρά χρειάζεστε lip balm!

 

Αναπόσπαστο κομμάτι τις χειμερινής ρουτίνας περιποίησης μας. Ένα lip balm πρέπει να βρίσκεται πάντα στο skincare νεσεσέρ σας, καθώς και στην τσάντα σας! Με αυτό το κρύο είναι πολύ φυσιολογικό τα χείλη μας να παρουσιάζουν ξηρότητα, ερεθισμούς και να χρειάζονται συνεχώς ενυδάτωση. Για να είναι και πάλι απαλά και βελούδινα τότε χρειάζονται εντατική φροντίδα. Για να έχετε ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα και να δράσει καλύτερα το lip balm μπορείτε να κάνετε και μία ήπια απολέπιση.

 

Χρησιμοποιείστε είτε ένα προϊόν scrub ή μία μαλακή οδοντόβουρτσα για να τρίψετε με κυκλικές και απαλές κινήσεις τα χείλη σας. Θα απομακρύνετε αποτελεσματικά τα πετσάκια και τα νεκρά κύτταρα. Μπορείτε να φορέσετε το lip balm και κατά τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά πριν κοιμηθείτε για να καταπραΰνει τα χείλη σας ενώ κοιμάστε. Η εφαρμογή του lip balm θα βοηθήσει και την εφαρμογή του κραγιόν, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αν η περιοχή των χειλιών είναι ξηρή και αφυδατωμένη το lipstick σας δε θα μπορέσει να αναδειχθεί.

 
Δείτε ποια είναι τα balm χειλιών σάς προτείνουμε!

 

Laura Mercier

attica

 

Byredo

attica

 

Fresh

Sephora

 

Shiseido

Sephora

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.