Home / Fashion  / Επιστρέφουν τα capri παντελόνια;

Επιστρέφουν τα capri παντελόνια;

capri παντελόνια

Ήρθε η στιγμή για ένα ακόμα fashion comeback; Τα capri παντελόνια είναι και πάλι της μόδας; Θα τα υιοθετούσατε ξανά στο στυλ σας;

 

Και εκεί που πιστεύαμε ότι δεν θα έρθει ένα ακόμα fashion trend από το παρελθόν, οι street stylers μας διέψευσαν. Ωστόσο, τα hints υπήρχαν από τις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024… Τα capri παντελόνια επιστρέφουν! Μία hate to love τάση που πιστεύαμε δε θα έκανε εμφάνιση, έρχεται για να κυριαρχήσει την άνοιξη. Οι περισσότερες από τις fashion experts μάς προτείνουν να υιοθετήσουμε την τάση με γόβες. Ένα fashion combo που αποπνέει ένα sexy and chic vibe που προβλέπεται να κυριαρχήσει στα social media.

 

 

Φυσικά αυτός ο συνδυασμός θυμίζει και τη δεκαετία του 00, υμνώντας την αδυναμία μας για το Y2K, η οποία είναι ακόμα παρούσα. Η Bella Hadid είναι από τις πρώτες επώνυμες που τα υιοθέτησε με τον πιο stylish τρόπο! Αυτήν τη φορά δίνουμε στα capri παντελόνια ένα 90s twist και τα κάνουμε μέρος του ενός πιο tailored look ή της quiet luxury τάσης.

Πέρα από τις γόβες προτείνουμε να φορέσετε τα capri παντελόνια και με mules ή μπαλαρίνες! Συνδυάστε τα trends και πειραματιστείτε με τα χρώματα! Πλέον, υπάρχει μεγαλύτερη ελευθέρωση στον κόσμο της μόδας. Δεν υπάρχουν κανόνες, ούτε κομμάτια που είναι απαγορευτικά για κάποιους. Μπορεί τα capri να θεωρούνταν ένα ιδιαίτερο trend με αρνητική χροιά, αλλά αυτήν την άνοιξη αλλάζουμε τη φιλοσοφία του!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.