Home / Good Life  / Είσαι vegan; Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για να επισκεφτείς!

Είσαι vegan; Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για να επισκεφτείς!

vegan τουρίστες

Μία νέα μελέτη από τη PTPioneer ανέδειξε ποιες είναι οι καλύτερες χώρες για τους vegan τουρίστες. Ποιες είναι;

 

Βλέποντας ποιες χώρες έχουν τους περισσότερους χορτοφάγους και που γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις για vegan εστιατόρια, η εταιρεία PTPioneer έβγαλε μία λίστα με τις καλύτερες χώρες για vegan τουρίστες. Σημαντική προϋπόθεση ήταν και οι μετρήσεις που έγιναν για την κατά κεφαλήν κατανάλωση κρέατος από το Happy Cow. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε η Ινδία, καθώς ο χορτοφαγικός πληθυσμός είναι στο 29,5 % και η κατανάλωση κρέατος κατά κεφαλήν είναι στα 4,59 κιλά.

 

 

Η τριάδα συμπληρώνεται με το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία. Ποιες είναι οι υπόλοιπες χώρες που συμπληρώνουν τη δεκάδα; Ταϊλάνδη, Ιταλία, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Αυστραλία, Καναδάς και Γαλλία. Αυτή η λίστα θα βοηθήσει αρκετά τους vegan τουρίστες, γιατί πολλές φορές αισθάνονται ότι δεν θα υπάρχουν οι επιλογές που χρειάζονται και επιθυμούν. Πολλοί τουρίστες δίνουν και αρκετά εύσημα σε πόλεις Τόκιο, Λονδίνο και. Βομβάη καθώς διαθέτουν την πιο μεγάλη ποικιλία κουζινών στον κόσμο. Αν, λοιπόν, είστε vegan και ετοιμάζετε το επόμενο ταξίδι σας, αυτοί οι προορισμοί είναι κατάλληλοι για εσάς. Φυσικά, πλέον, κάθε χώρα έχει vegan επιλογές! Αν, λοιπόν, είστε vegan και ετοιμάζετε το επόμενο ταξίδι σας, αυτοί οι προορισμοί είναι κατάλληλοι για εσάς. Φυσικά, πλέον, κάθε χώρα έχει vegan επιλογές! 

 

https://www.instagram.com/p/C1eUulVK1ac/

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.