Home / Family  / Δράκοι “πετούν” στο Mediterranean Cosmos!

Δράκοι “πετούν” στο Mediterranean Cosmos!

Drakoi Mediterranean Cosmos
Οι δράκοι, τα γεμάτα μυστήριο και γοητεία μυθικά όντα, “καταλαμβάνουν” το Mediterranean Cosmos και χαρίζουν σε μικρούς και μεγάλους ένα ανεπανάληπτο θέαμα.

 

Το Mediterranean Cosmos συνεχίζει να παρουσιάζει μοναδικές εκθέσεις, που εντυπωσιάζουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Μετά τον Πινόκιο, έρχεται η σειρά των Δράκων να “κατακτήσουν” τους κοινόχρηστους χώρους του αγαπημένου προορισμού shopping και διασκέδασης της Βόρειας Ελλάδας. Έως και το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, η έκθεση “Ο θρύλος των Δράκων Ζωντανεύει” θα φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο, παρασύροντάς μας σε ένα ταξίδι φαντασίας.

 

δράκοι Mediterranean Cosmos

Ιπτάμενος Άλικος

 

Η έκθεση δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές των θρυλικών δράκων να ανακαλύψουν την ιστορία τους, τα μυθικά χαρακτηριστικά τους και τις μοναδικές τους ικανότητες.

 

δράκοι

Σάπια Άγκαθα (αριστερά) – Μικρή Τρίστις (δεξιά)

 

Δράκοι από κάθε σημείο του πλανήτη, που έχουν τη φήμη του ανίκητου. Δίποδοι, τετράποδοι, με μεγάλα φτερά και δυνατούς μύες. Δράκοι που προκαλούσαν τον φόβο και πρωταγωνιστούν σε κάθε παραμύθι και αλληγορία. Τα θρυλικά αυτά πλάσματα παρουσιάζονται σε φυσικό μέγεθος, δείχνοντας με ακρίβεια την επιφάνεια του σώματος και την ανατομία τους.

 

dragons Mediterranean Cosmos

Φίδι Ερπετης – Αβγά Δράκου

 

Ο Ζαφειρένιος Δράκος, ο Βασιλίσκος, ο Χρυσός Δράκος και πολλοί ακόμα δράκοι μάς ταξιδεύουν στον φανταστικό τους κόσμο και υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία!

 

dragons

Μπλε Ζαφείρι

 

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, κατά τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου.

(Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 – 21.00 και Σάββατο 10.00 – 20.00)

 

Περισσότερες πληροφορίες:

mediterraneancosmos.gr

FB: @MediterraneanCosmosOfficial

IG: mediterraneancosmosofficial

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin