Home / Good Life  / Βrat Summer, η Gen Z τάση που υιοθετεί και η Καμάλα Χάρις!

Βrat Summer, η Gen Z τάση που υιοθετεί και η Καμάλα Χάρις!

Το Βrat Summer ξεκίνησε από την τραγουδίστρια Charli XCX και το ομώνυμο άλμπουμ της, δημιουργώντας την απόλυτη Gen Z τάση.

Η Gen Z μοιάζει να ξέρει πολύ καλά τι θέλει και να το διεκδικεί, γεννώντας διαρκώς νέες τάσεις που υιοθετούνται σε. χρόνο ρεκόρ. Το Βrat Summer είναι μία από αυτές και, μάλιστα, δεν άργησε να “αγγίξει” μέχρι και από την υποψήφια των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις!

 

Η λέξη Brat στα αγγλικά σίγουρα σε πρώτη ανάγνωση δεν έχει θετικό πρόσημο, αφού χρησιμοποιείται για να δηλώσει το. κακομαθημένο παιδί. Όμως, σε ό,τι αφορά τη νέα τάση καλοκαιρινών διακοπών, η λέξη πάιρνει ένα άλλο νόημα, καθώς συνδέεται με μια πιο “άγρια” προσέγγιση στη ζωή και τη διασκέδαση.

 

Η έννοια της τόλμης είναι αυή που κυριαρχεί στο brut summer, σαν φιλοσοφία και στάση ζωής ακόμα και στην επιλογή. των διακοπών. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο ότι η τάση γεννήθηκε από την Gen Z, τη γενιά που δε διστάζει να τολμήσει, να κάνει τρέλες, να ζήσει…

 

Το brat summer έχει στην ουσία την έννοια των “χύμα” διακοπών, με σκηνές, στην άμμο κάτω από τον έναστρο ουρανό, χωρίς πολυτέλειες και δήθεν χλιδές.

 

Η τάση #bratsummer έχει κατακλύσει TikTok και Instagram! Tι μπορεί να περιλαμβάνει το brat καλοκαίρι; Μπορεί να είναι ένα πάρτυ στην παραλία,.ένα ταξίδι-αστραπή της τελευταίας στιγμής, ολονύχτιο clubbing ή διαμονή κάτω από τ’ αστέρια.

 

Brat summer και Kαμάλα Χάρις!

Η Κάμαλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών μετά την απόσυρση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν από την κούρσα για τον.Λευκό Οίκο, φαίνεται ότι προσπαθεί να περάσει μία νέα προσέγγιση ως υποψήφια, υιοθετώντας την brat τάση.και μετονομάζοντας το προφίλ της στα social media σε Kamala HQ.

 

 

Φυσικά, η Χάρις δεν είναι τυχαίο που προέβη σε αυτό το restart της καμπάνιας της, αφού η τραγουδίστρια και ουσιαστικά.εμπνεύστριας της νέας τάσης, Charli XCX,  δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Χ τη φράση, “kamala IS brat”, δηλαδή η Κάμαλα ΕΙΝΑΙ brat, παρομοιάζοντάς τη με κορίτσι που της αρέσει να διασκεδάζει.

 

Όχι και άσχημα για τη νέα ταυτότητα της Καμάλα Χάρις που κάνει δυναμική αρχή.και επανασυστήνεται στο κοινό της. Αμερικής ως μια πιο ανοιχτόμυαλη υποψήφια.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath