Home / Fashion  / Βρες το δικό σου “match” στην Triumph!

Βρες το δικό σου “match” στην Triumph!

Triumph
Όπως στον έρωτα, έτσι και στα εσώρουχα δεν υπάρχει σωστός ή λάθος συνδυασμός. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και άφησε τα εσώρουχα της Triumph να μιλήσουν στην καρδιά σου…

 

Αναγνωρίζοντας τις ποικίλες και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων γυναικών,.η Triumph έχει αφιερωθεί στη δημιουργία ποιοτικών εσωρούχων που προσαρμόζονται άψογα στο σχήμα του σώματός τους. Η συλλογή Smart αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της χρόνιας έρευνας και ανάπτυξης της Triumph,.που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εσωρούχων που αξιοποιούν τη δύναμη της διαισθητικής.τεχνολογίας, με σκοπό να προσφέρουν την τέλεια εφαρμογή και άνεση – προσαρμοσμένη στο σώμα κάθε γυναίκας. Σε μια βιομηχανία όπου η καινοτομία είναι υψίστης σημασίας, η συλλογή Smart της.Triumph ξεχωρίζει ως ένα πραγματικό game-changer.

 

 
Αξιοποιώντας καινοτόμα υλικά και πρωτοποριακή τεχνολογία, κάθε εσώρουχο Smart προσαρμόζεται.στις μοναδικές καμπύλες του γυναικείου σώματος, προσφέροντας παράλληλα την απαραίτητη υποστήριξη. Η δέσμευση της Triumph στην καινοτομία επεκτείνεται σε κάθε πτυχή της συλλογής της, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μέχρι την επιλογή των υλικών, διασφαλίζοντας ότι οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται αυτοπεποίθηση μέσα στα εσώρουχά τους, όπως ποτέ άλλοτε. Η Triumph συνεχίζει να αναπτύσσει τη Smart Collection, διευρύνοντας τα όρια της άνεσης, της εφαρμογής και του στυλ. 

 

 

Αυτήν τη σεζόν, η Triumph λανσάρει το καινοτόμο Lift Smart – τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Smart. Το Lift Smart είναι κατασκευασμένο με μια επαναστατική μονοκόμματη δαντέλα χωρίς ραφή, που μιμείται τις καμπύλες των γυναικών, προσφέροντας ένα είδος made-to-measure fit. Πρόκειται για το πρώτο σουτιέν Smart σχεδιασμένο από υψηλής τεχνολογίας δαντέλα χωρίς ραφές, το οποίο δημιουργεί μια αισθησιακή σιλουέτα, δίχως να συμβιβάζεται στην ποιότητά του. Εκτός από το Lift Smart, η νέα συλλογή του brand περιλαμβάνει τα σχέδια Flex Smart, Shape Smart και Smart Deco

 

 

Όπως και στον έρωτα, έτσι και στα εσώρουχα, το ιδανικό “match” προκύπτει μέσα από πολλούς, απροσδόκητους συνδυασμούς. Βρες αυτό που μιλάει στην καρδιά σου, συνδυάζοντας στυλ, αποχρώσεις και υφάσματα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά ταιριάζουν σε σένα και στο δικό σου, μοναδικό στυλ. Γιατί και στον έρωτα και στα εσώρουχα, δεν υπάρχει σωστός ή λάθος συνδυασμός.

 

Ανακαλύψτε την απόλυτη υποστήριξη της Triumph στα φυσικά της καταστήματα, αλλά και online στο triumpheshop.gr

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada