Home / Good Life  / Βιώσιμο ταξίδι με τη νέα Magnum Eco της Samsonite

Βιώσιμο ταξίδι με τη νέα Magnum Eco της Samsonite

samsonite magnum
H Samsonite πρωτοπορεί ξανά και παρουσιάζει την πρώτη βιώσιμη συλλογή της Magnum Eco, κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά.

 

samsonite magnum eco

 

Κάθε ταξίδι είναι μια νέα εμπειρία, που μας φέρνει σε επαφή με τον κόσμο. Έναν κόσμο που κραυγάζει πλέον την ανάγκη για βιωσιμότητα. Με απόλυτη προσήλωση στο όραμα της αειφορίας, η Samsonite μάς δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στον κόσμο, αφήνοντας το πιο ελαφρύ αποτύπωμά μας στον πλανήτη. Η νέα σειρά βαλιτσών Magnum Eco της Samsonite σηματοδοτεί μια καινοτόμο ανακάλυψη στον κλάδο των αποσκευών, αξιοποιώντας πλήρως τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Recyclex™. Με το νέο αυτό λανσάρισμα, η Samsonite καθίσταται πρωτοπόρος στον τομέα των βιώσιμων ειδών ταξιδιού. Η Magnum Eco είναι ό,τι περιμένουμε από μία βαλίτσα Samsonite.

 

Magnum Eco Samsonite

Η βαλίτσα Magnum Eco μεγάλου μεγέθους είναι προϊόν ανακύκλωσης 483 κεσέδων γιαουρτιού και 14 πλαστικών μπουκαλιών!

 

Έμφαση στη βιωσιμότητα

Κατασκευασμένη στην Ευρώπη, με ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα, η νέα αυτή συλλογή είναι προϊόν έρευνας και ανάπτυξης αρκετών χρόνων. Για τη δημιουργία της, η Samsonite συνεργάστηκε άμεσα με την εταιρεία Quality Circular Polymers (QCP), μια σύμπραξη μεταξύ των οργανισμών SUEZ και LyondellBasell.

 

 

Για έναν πιο καθαρό πλανήτη

Η Magnum Eco αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο λανσάρισμα βαλίτσας κατασκευασμένης αποκλειστικά από ανακυκλωμένα πλαστικά. Μια βαλίτσα που δίνει δεύτερη ζωή στα καταναλωτικά απόβλητα και μειώνει παράλληλα τη χρήση πρωτογενών υλών. Χάρη στην τεχνολογία Recyclex®, το εξωτερικό κέλυφος αποτελείται από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο (PP). Εσωτερικά, το ύφασμα κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα PET μπουκάλια.

 

 

Ποιότητα & αντοχή

Καθιερωμένη για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η Samsonite εγγυάται για άλλη μια φορά ότι μας προφέρει μια βαλίτσα με μεγάλη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής.

 

Ελαφρότητα & δύναμη

Η Magnum Eco, εκτός από περιβαλλοντικά υπεύθυνη βαλίτσα, είναι πολύ ελαφριά και ανθεκτική στις κρούσεις, για να μας προσφέρει την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Έχει περάσει από όλα τα τεστ αντοχής της Samsonite και αποτελεί μια από τις ελαφρύτερες βαλίτσες της κατηγορίας της.

 

 

Εγγυημένη ασφάλεια

Το σύστημα κλειδώματος τριών σημείων εγγυάται την ασφάλεια των υπαρχόντων μας και μας καθησυχάζει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

 

samsonite magnum eco

 

Κομψό design

Η Magnum Eco διατίθεται σε 4 μεγέθη και σε χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση. Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε το μέγεθος και το χρώμα της αρεσκείας μας. Και να εξερευνήσουμε τον κόσμο, γνωρίζοντας ότι έχουμε συμβάλει θετικά στην προστασία του!

 

www.samsonite.gr

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin