Home / Fashion  / Ήρθε ο καιρός για aprés ski style!

Ήρθε ο καιρός για aprés ski style!

aprés ski style

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν, τα χιονοδρομικά άνοιξαν και έφτασε η στιγμή να αναδείξουμε το aprés ski style! Δείτε ποια κομμάτια θα χρειαστείτε!

 

Μπορεί ο χειμώνας φέτος να άργησε, αλλά ήρθε! Οι θερμοκρασίες έπεσαν αρκετά και καταφέραμε να δούμε μία άσπρη μέρα στα βουνά! Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και πολλοί άρχισαν τις εκδρομές τους στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και όχι μόνο. Η επίσημη έλευση του χειμώνα σημαίνει ένα πράγμα! Ότι ήρθε η στιγμή να αναδείξουμε το aprés ski style όπως του αξίζει! Με ποια κομμάτια θα το καταφέρετε;

 

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές. Είτε θα επιλέξετε μία ολόσωμη φόρμα, είτε ένα αδιάβροχο παντελόνι του ski με ένα ζεστό πουλόβερ. Φυσικά θα χρειαστείτε ένα χοντρό μπουφάν για να σας κρατήσει ζεστές και ένα ζευγάρι μπότες. Μη ξεχάσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως γυαλιά ski, σκουφάκι, κασκόλ και γάντια! Το aprés ski στυλ αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία να δείξετε τις στιλιστικές σας ικανότητες. Παίξτε με τις υφές, τα χρώματα και τα μοτίβα! Δώστε την κατάλληλη προσοχή στα αξεσουάρ.

 

Διασκεδάστε με στυλ και αυτόν τον χειμώνα με αυτά τα items!

 

Μπουφάν
aprés ski style

Bosideng, Rodanos

 

Μπότες

Moon boots, attica

 

Πλεκτή μπλούζα
aprés ski style

Regalinas

 

Ολόσωμη φόρμα

Cordova

 

Γυαλιά ski

Prada

 

Γάντια

Off-White

 

Παντελόνι ski
aprés ski style

Under Armour

 

Κεντρική φωτογραφία: Caro Daur/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.