Home / Beauty  / Έχετε ακούσει τον όρο nothing shower;

Έχετε ακούσει τον όρο nothing shower;

nothing shower

Ο όρος nothing shower είναι καινούργιος στον κόσμο του body care. Τι περιλαμβάνει; Υπάρχουν οφέλη για το δέρμα μας;

 

Για τους περισσότερους από εμάς, το ντους είναι μία ιερή στιγμή. Είναι η ώρα της ημέρας που χαλαρώνουμε, που φροντίζουμε τον εαυτό μας και που αποβάλουμε το άγχος. Και φυσικά προσπαθούμε να απογειώσουμε αυτό το λειτουργικό, μέσα από μυρωδάτα αφρόλουτρα, bath bobs και αιθέρια έλαια. Όλο αυτό προκαλεί ένα τέλειο συναίσθημα ικανοποίησης. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί που δεν το απολαμβάνουν τόσο και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Έχουν υιοθετήσει τον όρο nothing shower!

Πολλοί επιλέγουν να κάνουν ντους με τίποτα από αυτά, μόνο με νερό. Επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο ντους είναι το δεύτερο της ημέρας και αποτελεί έναν πνευματικό καθαρισμό της ημέρας. Ο όρος nothing shower τονίζει την αγνότητα και τη δύναμη του νερού, το οποίο από μόνο του μπορεί να μας ηρεμήσει. Μάλιστα πολύ το συνέδεσαν με το μοναδικό συναίσθημα που συνδέεται με τη φύση, σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο ποτάμι ή κάτω από έναν καταρράκτη.

 

Αυτό το “καθαρτικό” nothing shower συνδέεται με τη βελτίωση της ψυχικής υγείας. Αποβάλλεται το άγχος και κάνετε έναν μικρό απολογισμό της ημέρας. Συμπερασματικά το ντους μόνο με νερό είναι ένα είδος μοναδικής χαλάρωσης, λειτουργεί συμπληρωματικά και αξίζει να το δοκιμάσετε!

 

P.S. Αυτό του είδους ντους δεν “καθαρίζει” σωστά, είναι το δεύτερο της ημέρας. Ένα αφρόλουτρο είναι απαραίτητο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.