Home / Beauty  / Έχετε ακούσει για το face taping;

Έχετε ακούσει για το face taping;

face taping

Κολλητική ταινία στην περιοχή του προσώπου; Ανακαλύψτε τι είναι το face taping και τι οφέλη μπορεί να προσφέρει.

 

Μπορεί το face taping να μην είναι ευρέως γνωστό ή mainstream, αλλά η ιστορία του ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν. Γυναίκες, ιδιαίτερα του καλλιτεχνικού χώρου, τοποθετούσαν κολλητική ταινίες σε περιοχές του προσώπου τους κυρίως για δύο λόγους. Για να καταπολεμήσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και για μία φυσική lifting σύσφιξη του προσώπου. Μάλιστα, αν επιλέξετε να φορέσετε τις ταινίες όλη τη νύχτα μπορείτε να αποτρέψετε τις γραμμές που δημιουργούνται από τον ύπνο και από τις εκφράσεις που κάνουμε εκείνες τις ώρες. Σήμερα υπάρχουν δεκάδες επιλογές στην αγορά για να επιλέξετε το προϊόν που θα σας ταιριάξει καλύτερα.

 

 

Ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το face taping δεν αποτελεί μία μόνιμη λύση. Δεν πρόκειται να εξαφανίσει τις ρυτίδες σας. Στην ουσία είναι ένας είδος trick ή ένα εφέ μακιγιάζ που μπορεί να συμβάλει στο να έχετε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για ένα make up look. Καλύπτει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, όπως το foundation, αλλά με πιο φυσικό τρόπο.

 

Αν όντως δοκιμάσετε αυτό το trick του προσωρινού φυσικού lifting τότε σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο. Και φυσικά ο χρόνος που θα παραμείνουν οι ταινίες στο πρόσωπό σας να είναι μικρός. Αν μείνουν πολύ ώρα μπορεί να προκληθούν ερεθισμοί.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.