Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Primer Presents καλωσορίζει τον Paul Kalkbrenner!

Το Primer Presents καλωσορίζει τον Paul Kalkbrenner!

Primer Presents

Η χειμερινή εκδήλωση Primer Presents υποδέχεται τον Paul Kalkbrenner στο Αθλητικό Περίπτερο Φαλήρου!

 

Ετοιμαστείτε για μία ζωντανή γιορτή της εποχής! Στο Αθλητικό Περίπτερο Φαλήρου, στις 3 Φεβρουαρίου, το Primer Presents θα αποδείξει και πάλι γιατί είναι μία μοναδική χειμερινή εκδήλωση. Αυτήν τη φορά παρουσιάζει τον Paul Kalkbrenner και τον Hosh! Ο ίδιος έρχεται από το Βερολίνο, διαγράφοντας μία πορεία παγκόσμιας καριέρας. Πρόκειται για ένα ταλέντο της techno μουσικής, που μέσα σε δύο δεκαετίας αναδύθηκε από το underground στην κορυφή των charts! Έπαιξε και υπέγραψε μουσική σε μία ταινία, έγινε headliner σε festival και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια fans. Σε κάθε dj set του παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι, συνδυάζοντας τη διάθεση με την παραγωγή.

Είναι μία φυσιογνωμία και πρωτοπόρος στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης που έχει αντέξει παρά τις άστατες τάσεις της χορευτικής μουσικής και της εμμονής του με το καινούργιο. Μαζί του θα είναι και ο HOSH! Ο dj δημιουργεί σαγηνευτικά ηχητικά κύματα που μαγνητίζουν τα πλήθη. Σε κάθε dj set του παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι, συνδυάζοντας τη διάθεση με την παραγωγή. Το line up συμπληρώνεται με τον ταλαντούχο Έλληνα Dj Nick Jojo. Συγκεκριμένο το line up έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

Paul Kalkbrenner
Hosh
Nick jojo

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.