Home / Beauty  / Το boyfriend blush είναι η νέα viral make up τάση

Το boyfriend blush είναι η νέα viral make up τάση

boyfriend blush

Το τελευταίο viral trend που κυριαρχεί στο TikTok ακούει στο όνομα boyfriend blush. Τι περιλαμβάνει και πώς θα το πετύχετε;

 

Το ρουζ έχει γίνει το πιο απαραίτητο και hot piece του μακιγιάζ μας. Τα σημερινά it girls εμφανίζονται με έντονα και ροζ μάγουλα, φορώντας blush με πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Αυτή η επιθυμία οδήγησε στο να γεννηθεί η νέα viral τάση του TikTok. Το boyfriend blush μάς παροτρύνει να έχουμε ροζ μάγουλα που θυμίζουν τη λάμψη που αποκτούμε όταν κάνουμε μία έντονη προπόνηση ή όταν περπατάμε στο κρύο. Βέβαια η τάση δε γεννήθηκε ακριβώς φέτος, καθώς έχει τις ρίζες της στα 90s. Πρόκειται για ένα φυσικό, sporty και girly blush εφέ που θα απογειώσει το μακιγιάζ.

 

https://www.tiktok.com/@malloryosses/video/7366771525871029512

Μάλιστα πολλές παρομοίασαν το trend με φωτογραφίες του Πρίγκιπα Harry και William σε νεαρή ηλικία. Το boyfriend blush “κατεβαίνει” και κάτω από τα μήλα του προσώπου και εστιάζει σε μεγαλύτερη περιοχή. Πιο συγκεκριμένα ξεκινάτε από την περιοχή πάνω από τα μάγουλα και αναμειγνύεται το ρουζ σας μέχρι το οστό της γνάθου. Όσο για το χρώμα, αυτό σχετίζεται με τη δική σας δερματική απόχρωση. Ο σκοπός είναι να μιμείται το φυσικό και λαμπερό ροζ χρώμα που έχει ένα μωρό.

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.