Home / Lifestyle  / Celebrities  / Παντρεύτηκαν Asap Rocky και Rihanna;

Παντρεύτηκαν Asap Rocky και Rihanna;

Το νέο aesthetic video του διάσημου rapper μάς κάνει να αναρωτιόμαστε αν οι Asap Rocky και Rihanna παντρεύτηκαν.

 

Επιστροφή του Asap Rocky στη μουσική σκηνή. Ο διάσημος rapper κυκλοφόρησε το καινούργιο του video clip για το τραγούδι D.M.B. Πρόκειται, μάλιστα, και για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του καλλιτέχνη. Γυρισμένο στη Νέα Υόρκη, γεμάτο με aesthetic και vintage visuals, ξετυλίγει ένα ghetto love tale. Δηλαδή, το love story του ίδιου με τη Rihanna, η οποία και πρωταγωνιστεί. Πέρα από το υπέροχο video clip, που σίγουρα είναι από τα πιο ωραία που έχουμε δει, και πέρα από το καινούργιο τραγούδι του rapper, κάτι άλλο τράβηξε την προσοχή μας. Asap Rocky και Rihanna παντρεύτηκαν; ‘Εκανε ο rapper πρόταση γάμου στη Rihanna;

 

 

H star εμφανίζεται ως νύφη, ντυμένη στα κόκκινα. Αμέσως, η κάμερα κάνει ζουμ και βλέπουμε στα δόντια του Asap χρυσές θήκες που γράφουν Marry me. Και οι χρυσές θήκες στα δόντια της Rihanna απαντούν “I do”. Αυτό σημαίνει ότι ο καλλιτέχνης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του; Ή ότι Asap Rocky και Rihanna έχουν ήδη παντρευτεί; Αναμένουμε μία πιο official ανακοίνωση από το αγαπημένο ζευγάρι. Οι fans έχουν ενθουσιαστεί με τα φανταστικά νέα, που σόκαραν τα social media. Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να δούμε! Fingers crossed!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.