Home / Fashion  / Ο Ralph Lauren κερδίζει το παιχνίδι των holiday campaigns

Ο Ralph Lauren κερδίζει το παιχνίδι των holiday campaigns

Η εορταστική Ralph Lauren καμπάνια αγκαλιάζει το χαρούμενο πνεύμα της σεζόν.

 

 

Η νέα παγκόσμια καμπάνια του Ralph Lauren είναι μια γιορτή της επιστροφής στο εορταστικό ντύσιμο, μέσα από την πλούσια κληρονομιά του brand. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι γιορτές με φίλους, όπως και κάθε γιορτινή στιγμή, είναι μια ευκαιρία για προσωπικό styling. Μέσα από αυτή τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή ο οίκος παραθέτει μια δήλωση χαράς.

 

 

Ο Ralph Lauren καλωσορίζει τους καταναλωτές σε αυτόν τον κόσμο του brand, μέσα από μια μοναδική αισιοδοξία και γοητεία, που ταιριάζει στη χριστουγεννιάτικη σεζόν. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί σημαντικές στιγμές και ο οίκος θα είναι εδώ για να διαδραματίσει τον δικό του ρόλο.

 

 

Εκτός από την καμπάνια, θα παρουσιαστούν και drone light shows με θέμα τις διακοπές, δημιουργώντας στιγμές έκπληξης και απόλαυσης. Επιπλέον, η οικογένεια, οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα θα προσκληθούν να ζήσουν μαζί τον τρόπο ζωής του Ralph Lauren, μέσα από μαγευτικές προσφορές διακόσμησης και φιλοξενίας σε καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο.

 

 

Μερικά από τα πιο διαχρονικά κομμάτια του οίκου συνθέτουν ένα must have και εντυπωσιακό holiday gift.

www.ralphlauren.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.