Home / Fashion  / Ο Jonathan Anderson μετέτρεψε ένα viral meme σε μία “so Loewe” τσάντα

Ο Jonathan Anderson μετέτρεψε ένα viral meme σε μία “so Loewe” τσάντα

Jonathan Anderson
Μπορεί μία ντομάτα να θυμίζει τσάντα; Ή, μάλλον, μπορεί μία ντομάτα να μεταμορφωθεί σε τσάντα; Για τον Jonathan Anderson, η απάντηση είναι ναι…

 

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε στα social media ένα meme, στο οποίο ο λογαριασμός @homocowboi σχολίασε ότι μία ντομάτα μοιάζει πολύ με την αισθητική της Loewe. Γρήγορα, το meme έγινε viral, κάνοντάς τους χρήστες να αναρωτιούνται γιατί είναι όντως “so Loewe”. Αυτή η ερώτηση θα παρέμενε αναπάντητη, μέχρι το meme να φτάσει στα χέρια του Jonathan Anderson…

 

 

Δύο ημέρες πριν, μάθαμε ότι το viral meme έφτασε στα χέρια του Creative Director της Loewe,.με τον ίδιο να το αναδημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Jonathan Anderson δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα του meme, κάνοντας πραγματικότητα την έμμεση ιδέα που έφερε στο τραπέζι ο δημιουργός του meme. Ο σχεδιαστής μεταμόρφωσε την ντομάτα σε πραγματική.τσάντα, μετατρέποντας έτσι ένα meme σε πραγματικό fashion item.

 

 

Ο Jonathan Αnderson είναι ο μόνος που θα μπορούσε να δημιουργήσει μία τέτοιου.είδους τσάντα, εμπνευσμένη από ένα meme. Τόσο στο δικό του brand -J.W Anderson- όσο και στη Loewe, ο Jonathan Anderson ενσωματώνει ιδιόρρυθμα και χιουμοριστικά.στοιχεία στα σχέδιά του, τα οποία ισορροπεί μεταξύ σουρεαλισμού και λειτουργικότητας. 

 

 

Αν και ακόμα παραμένει ασαφές αν η νέα τσάντα θα είναι διαθέσιμη για αγορά,.βρίσκεται ήδη στη wish list των fans της Loewe και του Jonathan Anderson. Εμείς, πάντως, πιστεύουμε ότι η “tomato bag” αξίζει να λανσαριστεί, έστω και ως limited edition.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada