Home / Family  / Νέα pet collection από τα Zara Home

Νέα pet collection από τα Zara Home

zara home
Τα Zara Home παρουσιάζουν τη νέα τους pet collection, που θα εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη ιδιοκτήτη και κατοικίδιου, προσδίδοντας μία stylish πινελιά στον χώρο μας. 

 

Τα Zara Home λανσάρουν τη νέα τους συλλογή για κατοικίδια, η οποία θα δώσει μία stylish νότα στον χώρο μας. Σχεδιασμένη με γήινους τόνους, αυτή η pet collection έρχεται να στολίσει το σπίτι μας, εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες των κατοικιδίων μας.

 

Zara Home

 

Παιχνίδια, ιδιαίτερα κρεβατάκια και κουβέρτες είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στη συλλογή και.που θα συντροφεύσουν τα κατοικίδιά μας τις ώρες που θα βρίσκονται μόνα τους στο σπίτι. Τα κρεβατάκια για τα κατοικίδια έρχονται σε ένα ιδιαίτερο design, εμπνευσμένο από καλάθια, κατασκευασμένα εξολοκλήρου από seagrass. Το κλειστό καλάθι της νέας συλλογής έχει ενσωματωμένο μαξιλάρι.και είναι κατάλληλο για κάθε ανήσυχη γάτα, που θέλει τον δικό της χώρο.

 

 

Στο ίδιο στυλ με τα κρεβάτια είναι και η μπάλα για τα κατοικίδια, φτιαγμένη από φύλλο μπανανιάς. Είναι με τέτοιον τρόπο κατασκευασμένη, ώστε να ξετρελάνει κάθε κατοικίδιο!

 

Zara Home

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει και μία δερμάτινη θήκη αποθήκευσης για τις σακούλες του κατοικίδιου,.η οποία θα δώσει μία fun και stylish διάθεση στις καθημερινές βόλτες με τους μικρούς μας φίλους.

 

Zara Home

 

Παράλληλα, τα Zara Home δημιούργησαν ένα νέο spray, για τα υφάσματα και τα κρεβατάκια των κατοικίδιων,.που απομακρύνει όλες τις οσμές, χαρίζοντας μία φρέσκια και ζεστή μυρωδιά σε όλο το σπίτι.

 

Zara Home

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στην επίσημη ιστοσελίδα Zara Home.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada