Home / Good Life  / Art & Culture  / Μπαίνει ο Harrison Ford στο MCU;

Μπαίνει ο Harrison Ford στο MCU;

Αμέτρητες πηγές μάς πληροφορούν για την άφιξη του Harrison Ford στο σινεματικό σύμπαν της Marvel, για την αντικατάσταση ενός γνωστού χαρακτήρα.

 

Όπως αναφέρουν πολλές κινηματογραφικές και μη πηγές ένα σπουδαίος ηθοποιός πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στη Marvel. Ο κινηματογραφικός κολοσσιαίος έχει επιλέξει, από ότι φαίνεται, τον ταλαντούχο ηθοποιό Harrison Ford για τον ρόλο του Thaddeus Ross. Πρότινος τον ενσάρκωνε ο βραβευμένος ηθοποιός William Hurt, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 71 ετών. Η τελευταία του εμφάνιση στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έγινε στην ταινία Black Widow.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Disney είχε υπογράψει με τον Harrison Ford πριν την D23 έκθεση. Ωστόσο τα νέα δεν έγιναν γνωστά για να μην επισκιαστεί η ταινία Indiana Jones 5 που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί, θεωρητικά, στην ταινία Captain America: New World Order, που θα φτάσει στις αίθουσες τον Μάιο του 2024, αλλά και στο project Thunderbolts, το οποίο αναμένεται να κλείσει το Phase 5 το 2024. Δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις από καμία πλευρά, αλλά… fingers crossed!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.